Dag 2021

Vandaag in onze fabulous friday wil ik toch even stil staan bij dit jaar, want wat was het een bewogen jaar weer! Er is zoveel gebeurt!

Deze week maakte ik bekend dat is zwanger ben, maar dat was niet de eerste zwangerschap dit jaar. In het voorjaar was ik ook eventjes zwanger, maar helaas resulteerde dit in een miskraam. Een moment in mijn leven dat er enorm ingehakt heeft. Zoveel verschillende emoties die dan door je heen gaan en die je een plekje moet geven. Ik zal er binnenkort meer over vertellen, want ik geloof dat hier nog veel te weinig aandacht voor is.

Maar naast zo’n dieptepunt heb ik ook zo ontzettend veel moois mee mogen maken! We hebben ons eigen sieraden merk opgericht! Wauw!! Een merk waar zowel Lotte als ik onze creativiteit in kwijt kunnen en waar we nog zoveel plannen voor hebben! Binnenkort komt onze nieuwe collectie en deze gaat heel mooi worden!

Nu zwanger mogen zijn voelt ook als een kadootje! Een klein wondertje wat ik nu met mijn man en dochter kan delen. Mijn dochter is bij een van de echo’s geweest en dat was heel bijzonder. Elke avond knuffelt Elif even met mijn buik en zegt ze: “ik bescherm jou baby want ik hou van jou”. En elke keer weer ontroerd het me zo!

Ik ben enorm benieuwd wat het nieuwe jaar gaat brengen voor iedereen! Waar staan we over een jaar van nu? Komen de mensen weer dichter tot elkaar? Raken we op het einde van COVID? Vinden we een weg hieruit. Vragen die vele van ons zullen stellen!

Ik heb in ieder geval veel zin in het nieuwe jaar en kan niet wachten om meer mooie blogs met jullie te delen!

Voor nu wens ik iedereen een fijne jaarwisseling toe! Ik ben alleen vanavond met mijn dochter. De meeste hier zitten in quarantaine want er is ook hier een heuse uitbraak en manlief is aan het werk! Dus om 12 uur als Elif ligt te slapen geef ik haar een kusje en duik ik er zelf ook lekker in!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie