Baby nestjes

Inmiddels weten de meeste mensen het wel, ik ben weer zwanger! Een tweede kindje krijgen we en dat voelt toch wel heel speciaal en ook weer spannend.

De meeste spullen hebben we natuurlijk al, maar er zijn toch wel een aantal dingen die ik nu graag zou willen kopen. Zoals bijvoorbeeld een baby nestje. Ontzettend handig en fijn voor de kleine!

Een van de merken waar ik helemaal weg van ben is Konges sløjd. Een prachtig Deens merk dat is 2014 is opgericht.

De printjes vind ik altijd enorm schattig en liefelijk en de kwaliteit is echt top! Wat ik altijd zo fijn vindt is dat de stoffen zo zacht zijn. Echt heerlijk voor die kleine tere huidjes. Daarnaast blijven de producten lang goed en kun je ze gewoon nog doorgeven aan de volgende.

Maar naast dit toffe merk is ook Liewood een van mijn favorieten. De lieve kleurtjes en strakke uitvoering hebben wel wat.

Dit nestje lijkt me leuk, maar ik moet wel zeggen dat een hoge omranding mij fijner lijkt. Iets beschutter om zo maar te zeggen.

En dan het laatste merk waar ik altijd enorm blij van wordt is Cam Cam. Dit Scandinavische merk is verkrijgbaar via de super toffe shop Smallable.

De printjes geven mij vaak een Frans gevoel! Terwijl ze soms ook best heel abstract kunnen zijn.

Bij al deze merken hangt er soms best een prijskaartje aan, maar wat fijn is is dat ze lang mee gaan. En dat is natuurlijk ook wat waard! Zeker wanneer je meerdere kleintjes krijgt.

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie