Een reminder hoe “echte” lijven eruit zien

We weten allemaal wel dat niemand er in het echte leven uit ziet alsof men gephotoshopt is. Maar toch stellen we vaak ontzettend hoge eisen aan onszelf omdat we ons daar wel mee vergelijken en daar spelen sommige merken en producten enorm op in.

Zoals bijvoorbeeld anti cellulite producten, afslank boeken of lip opvul producten.

Ik vind daarom het YouTube account van Stephanie Lange ontzettend goed en verhelderend. Zij laat namelijk in haar video’s zien hoe bijvoorbeeld modellen en influencers er uitzien zonder het perfecte licht en Photoshop. En dat is niet om deze vrouwen te bashen maar juist om te laten zien dat het helemaal niet gek is om cellulite te hebben of geen platte buik te hebben.

Een reality check die we allemaal weleens kunnen gebruiken in die “perfecte” wereld van Social Media.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie