Chai latté

Mijn lievelingsdrankje in de winter? Chai theeën en latte’s! Die heerlijke winterse geur en smaak is echt mijn favoriet. Via de koffie en thee webshop Koffiepiraat mochten wij weer een aantal heerlijke producten uitproberen en ik moet je zeggen die vielen enorm in de smaak! Onder anderen de “Spiced chai latte powder” van Barú.

Wanneer je de verpakking open maakt komen die heerlijke kruiden geuren al op je af! Het enige waar ik bang voor was, zou deze Chai latté te zoet zijn? Soms proef je de kruiden en dat is nou juist zo lekker aan een Chai Latté. Maar wanneer je een “namaak” variant krijgt dan is deze vaak veel te zoet en zijn de kruiden niet meer te herkennen.

Dat is bij Barú in ieder geval niet zo en deze Chai ging dan ook erg snel op! Wat daarnaast fijn is, is dat de latté makkelijk te maken is. Je hebt wat melk nodig en 4 thee lepels poeder. Dit verwarm je in een pannetje en voila je bent klaar!

Wil je deze kerstdagen een lekker winters drankje waarbij je de kruiden goed proeft dan raad ik je deze aan. Mijn moeder was hier onlangs op bezoek en ik gaf haar ook een kopje. Ook zij vond deze heerlijk gekruid en het gaf haar (ondanks de warme temperaturen hier) een winters gevoel! Missie geslaagd zou ik zeggen!

Je kunt de Chai Latté powder kopen via:

https://www.koffiepiraat.nl/nl/baru-spicy-chai-latte.html

Veel liefs,

Bibi

Logo Dutch Gigil

Geef een reactie