Extra feestelijk

De feestdagen komen eraan en dat betekent eigenlijk altijd wel dat we wat meer mogen uitpakken met onze make up toch!

Onlangs mochten wij de feest collectie van Malu Wilz uitproberen. Eerder liet Lotte jullie haar look al zien en zoals jullie zagen is deze erg mooi en geschikt voor de feestdagen! Ik mocht ook een oogschaduw pallet, nagellak en lippenstift van de “Shine bright like a diamond” collectie uitproberen. Wat mij opvalt? De kleuren passen enorm mooi bij elkaar en wat zo tof is, is dat je matte kleuren met glitter kun afwisselen!

Allereerst het oogschaduw pallet. Deze bestaat uit 5 kleuren die van licht naar donker gaan en uiteraard goed bij elkaar passen! Het is erg mooi om de paarse en bruine tint met elkaar te combineren. Paars zorgt voor een feestelijke look, terwijl de bruine kleur een warme winters effect geven!

Met name bij de lichte kleuren zie je de glitters goed en tof is dan ook om deze glitters met de donkere kleuren te mixen.

De lippenstift maakt je look helemaal af en echt heel feestelijk! Daar waar je overdag meestal voor een neutrale kleur gaat kun je nu echt goed uitpakken. Ik heb de lippenstift een aantal uren gedragen en wat mij opviel is dat de kleur heel mooi blijft zitten. De glimmende/glitter look gaat er na verloop van tijd af, maar dan lijkt het een matte lippenstift te worden. Zelf hou ik daar wel van.

En dan de nagellak! Toen ik deze opgedaan had vroeg mijn 3 jarige dochter gelijk of ze hem ook op mocht doen, want oh wat vond ze die mooi! En hij is ook echt heel mooi! Ik heb hem onlangs ook tijdens een feestje gedragen en kreeg er meerdere complimenten over! Als je je nagels mooi 2 keer lakt blijft hij erg goed zitten!

De collectie is verkrijgbaar via www.skinclub.nl en als je het ons vraagt dus echt een must voor de feestdagen! Via ons krijg je nu ook nog eens 10% korting op je aankoop bij Skinclub! Welke code heb je nodig? DUTCHGIGIL10

Ik weet in ieder geval al hoe mijn look eruit gaat zien deze kerst.

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie