Kerst sferen

Het is weer bijna zover, de kerstdagen komen eraan! Helaas zijn die dit jaar wederom wat anders dan we gewend zijn, maar dat betekend niet dat we er niet het beste van kunnen maken toch!

Ook al ben je misschien met een klein groepje thuis of misschien zelfs alleen, kun je uitpakken! Zo zou je eens kunnen proberen een nieuw recept te maken! Op de site van de Zara Home staan vaak heerlijke en redelijk eenvoudige recepten!

Afbeeldingen van Zara Home

Of wat dacht je ervan om je huis extra sfeer licht te geven! Kleine lampjes aan doen, fijne geur kaarsen neerzetten en het knus in huis maken!

Meestal zijn er rond die periode leuke films te vinden op tv! Duik onder je dekentje met warme choco en ga lekker een film kijken! Ik kan daar altijd zo enorm van genieten! Bijvoorbeeld “The Holiday”.

En daarnaast vind ik dit altijd een mooie periode om na te denken over wat mijn plannen zijn. Wat wil ik nou graag doen komend jaar? Wat zou ik willen veranderen en waarom?

De donkere dagen voor kerst zijn perfect dus om je lekker thuis in te bouwen en het knus te maken. Daar hebben we eigenlijk helemaal niet zoveel voor nodig!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie