Een extraatje voor de kerst

Vandaag wilde ik toch graag even wijden aan ons eigen sieradenlijn L’Heure Dorée! Het is bijna een jaar geleden dat we ons eigen merk oprichtte en nu zijn er zelfs al onze eerste limited edition oorbellen!

Als je mij een aantal jaren geleden verteld had dat ik samen met Lotte een sieradenlijn op zou zetten had ik je vierkant uitgelachen. Ik zat “vast” in mijn werk en voelde mij daar erg ongelukkig in. Het is altijd wel een droom geweest iets met mijn creativiteit te doen, maar wat wist ik nooit precies.

Ik ben zo blij dat ik samen met Lotte de stap genomen heb om toch zoiets op te zetten en mijn passie daarin onder te brengen! Het is veel werk, maar daar is niks mis mee! Sterker nog het voelt soms niet eens als werk! Ik geniet enorm van bezig zijn met zowel Dutch Gigil als L’Heure Dorée!

Deze kerst hebben we twee mooie nieuwe items voor jullie en een daarvan kunnen jullie ook winnen!

Onze “Incassable” armband is stoer en uniek tegelijk! Ik vind hem zelf zo mooi en zo goed passen bij zoveel soorten stijlen! Als je ons Instagram kanaal volgt zie je dat je deze kunt winnen!

De nieuwste aanwinst zijn onze Pétillante oorbellen!

Mooie oorbellen waarmee we een nieuwe weg inslaan! Ze zijn namelijk gemaakt van gerecycled zilver met daar overheen een golden plating! Op deze manier zijn ze een stuk duurzamer!

Je vindt ze in onze eigen webshop!

https://lheure-doree.com/product/petillante-earrings/

Dragen jullie ook graag sieraden tijdens de feestdagen?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie