Nagel verharder

Lange mooi gelakte nagels, ik moet bekennen ik vind het prachtig! Al tig keren heb ik acryl nagels genomen, maar die uitgroei telkens. Die vindt ik vreselijk! Zeker als je nagels net als bij mij snel groeien kan het een dure grap zijn!

Onlangs vroeg de mevrouw van de nagelstudio mij waarom ik geen nagel verharder gebruik? Ze vertelde dat je nagels sterker worden en minder snel afbreken. Eerlijk? Ik geloofde er geen snars van en was ervan overtuigd dat ze me producten zou gaan aansmeren.

Maar niks bleek minder waar, ze gaf me de tip om eens bij de lokale supermarkt te kijken en gewoon het huismerk te proberen. Dus toch maar haar advies aangenomen en een nagel verharder gekocht.

Conclusie? I am hooked! Mijn nagels lak ik om de paar dagen en ze zien er echt mooi uit! En dat terwijl ik een kleintje heb rondlopen en dag in dag uit druk met mijn handen in de weer Ben. Blikjes openen, peuter priegel speelgoed, noem maar op! Mijn nagels? Ze zien er nog steeds top uit en geen een is afgebroken!

Een goede tip dus wanneer jij graag natuurlijke lange nagels wilt! Het is niet duur en je hebt er veel plezier van!

Deze heb ik in Doha bij de Monoprix gekocht, maar in Nederland kun je ze bij elke drogist vinden!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie