Horoscoop December

Algemene tendens december:

Algemeen: strijdbaar

Liefde: stagnatie

Werk: afwachtend

Gezondheid: investeren 

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Algemeen: er gebeurd veel in de huiselijke sfeer. Probeer het zo gezellig mogelijk te maken. Investeringen in je priveworden beloond en gezien. 

Liefde: in je relatie kan er ineens iets doorbroken worden, je wordt eindelijk begrepen. Singles: een goede maand om toenadering te zoeken. 

Werk: er is een afwachtende sfeer. Onderneem ook geen actie. Het is er niet de tijd voor. 

Gezondheid: wees niet te afwachtend omdat de feestdagen er aan komen, maar onderneem nu actie. Alles wat je investeert in je gezondheid, is gewonnen. 

Steenbok 21-12 t/m 20-1

Algemeen: reden om feest te vieren en dat komt niet door de feestdagen. Er komt je iets moois tegemoet. Grote kans dat dit met financiën te maken heeft! 

Liefde: laat meer kans zijn voor liefde en laat de materie even buiten beschouwing. Singles: pas op dat je tijdens je date niet teveel drinkt. Je bent wat gevoeliger voor alcohol. 

Werk: je gaat knopen doorhakken. Je neemt zelf het heft in handen en daar heb je al enige tijd over nagedacht. Het is dan ook fijn dat je eindelijk een besluit hebt genomen. 

Gezondheid: eet niet teveel vlees, als je een vleeseter bent. Ook voor bepaalde voedingsmiddelen ben je gevoeliger dan anders.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen: deze maand staat, ondanks de feestdagen, in het teken van opdrachten en werk. 

Liefde: het is een beetje de vraag waar de relatie naartoe gaat. De toekomst is niet helder. Probeer toch alles er in te steken, want er is nog veel liefde. Singles: denk niet teveel na over kanten die je van iemand niet bevallen, er is namelijk nog veel wel heel leuk. 

Werk: er kunnen discussies op de werkvloer zijn. Werk je voor jezelf, dan kan er een discussie met een zakenpartner in de lucht hangen. Blijf bij jezelf, je hebt een goede visie. 

Gezondheid: het is goed om er uit te gaan, een vakantie zal wonderen doen. 

Vissen 19-2 t/m 19-3

Algemeen: je krijgt een bericht waar je niet blij mee bent. Echter, laat het er niet bij hangen maar kom voor jezelf op. 

Liefde: in de relatie kom je dichter tot elkaar. Een goed gesprek zal tot stand komen. Singles: je ontmoet iemand waar je goed mee kunt praten. 

Werk: je maakt je veel te veel zorgen. Het kan je tot in de nacht wakker houden. Onthoud één ding: ’s nachts ligt iedereen te slapen, je kan dus niks. Ga dus ook slapen en pak het de volgende dag weer op. 

Gezondheid: goede voornemens zijn actief. Hou je er ook aan, want je valt nog wel eens terug. 

Ram 20-3 t/m 19-4

Algemeen: er hangen veel discussies in de lucht. Hou je er buiten. 

Liefde: in de relatie kan over vakanties gesproken worden. Er hangt een positieve sfeer. Singles: je hebt behoefte om er even uit te stappen. Neem je tijd. 

Werk: bezuinigingen hangen in de lucht. Weet dat dit tijdelijk is. 

Gezondheid: je moet jezelf echt moed inspreken om te gaan sporten. Zet door, zodat je straks een beter gevoel over jezelf hebt. 

Stier 20-4 t/m 20-5

Algemeen: je hebt behoefte aan rust. Het lijkt er op alsof alles je teveel is. Las ook rustpauzes in voor jezelf. Je hebt behoefte aan nieuwe inzichten. 

Liefde: je hebt het gevoel geen kant op te kunnen en je voelt je onbegrepen. Benader de dingen eens van een heel andere kant. Singles: vijzel je zelfbeeld wat op, dat veranderd je uitstraling. 

Werk: je hebt niet het gevoel dat je begrepen wordt. Geen tijd om stappen te ondernemen. Laat alles voor wat het is. In het nieuwe jaar zijn er nieuwe kansen. 

Gezondheid: behalve piekeren, is je gezondheid momenteel best goed. Ben je ziek? Dan is er een snel herstel. 

Tweelingen 21-5 t/m 20-6

Algemeen: je komt voor beslissingen te staan. Momenteel is het lastig voor je, om die te nemen. Denk goed na over wat je wilt. 

Liefde: in de relatie is het je helemaal helder. Je weet precies waar je relatie naartoe gaat. Deze duidelijkheid kan vooruitgang bieden. Singles: wees niet te afwachtend. 

Werk: je komt er achter dat iemand niet helemaal eerlijk is. Er zijn dingen achter je rug om gegaan. Tijd om voor jezelf op te komen en de dingen recht te trekken. Desnoods met aanwezigheid van een meerdere. 

Gezondheid: Je hebt even geen puf om te investeren, zet je gezondheidsplannen maar even naar januari. Er speelt nu teveel. 

Algemeen: neem een stapje terug en neem je tijd. Zoek de balans in je werk en je privé.

Kreeft 21-6 t/m 21-7

Liefde: plotselinge gebeurtenissen kunnen voor chaos zorgen. Als je geen zin hebt in bepaalde mensen, dan kan het veel ellende voorkomen, door ze niet uit te nodigen.  Singles: even  niet daten deze maand. Dat kan problemen voorkomen. 

Werk: kan het zijn dat je om wilt scholen? Je hebt behoefte aan verdieping in plaats van oppervlakkigheid. Neem de feestdagen om na te denken. 

Gezondheid: je gezondheid is aan het verbeteren. Een fysieke overwinning staat op je te wachten. 

Leeuw 22-7 t/m 22-8

Algemeen: je hebt je scheepjes uitgestuurd en het is nu afwachten wat er terugkomt. Wees niet ongeduldig. 

Liefde: er moeten keuzes gemaakt worden, die het beste vanuit het hart genomen kunnen worden. Kijk altijd naar wat je hart zegt en niet je hoofd. Singles: een prachtige maand om een relatie te krijgen. 

Werk: in het werk schijnt de zon, ook al zijn de dagen donker. Je hebt momenteel succes in alles wat je onderneemt, ook al lijkt het soms anders. 

Gezondheid: je neigt naar verslavingen. Minimaliseer in datgene wat je teveel tot je neemt. 

Maagd 23-8 t/m 22-9

Algemeen: je hebt de touwtjes perfect in handen, maagd. Zowel op zakelijk als op liefdesgebied. Je wordt als aantrekkelijk gezien. 

Liefde: in de relatie kan je wat vastzitten. De vraag: hoe moet het verder, krijgt steeds meer kans. Neem je tijd. Oplossingen komen vanzelf. It takes two to tango!  Singles: geen goede maand om te daten, helaas. 

Werk: je wilt meer en je wilt sneller. December is de maand om alles even wat rustiger aan te doen. Pak die rust dan ook. In januari kan je er weer volop tegenaan. 

Gezondheid: je gezondheid valt en staat met hoe jij je geestelijk voelt. Spijsverteringsproblemen hebben met spanningen te maken. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen: pas op dat je niet in slachtofferrol gaat zitten. Je hebt zoveel capaciteiten en positieve eigenschappen, maar je bent er ook een ster in om jezelf naar beneden te halen. Doe dat niet, want je voelt je er niet beter door. 

Liefde: in de relatie is er stilstand. Soms heb je behoefte om je terug te trekken. Soms zie je het ook helemaal niet meer zitten. Neem je tijd om te kijken wat je wilt. Singles: trek je even terug en neem wat afstand. In januari nieuwe kansen. 

Werk: je bent strijdbaar in je werk en je steekt er veel energie in. Dat wordt dan ook beloond.

Gezondheid: als je een klacht hebt, ga dan naar de dokter en blijf er niet mee rondlopen. 

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Algemeen: het leven voelt overvloedig aan. Er zijn nieuwe dingen die kans hebben tot slagen. 

Liefde: in de relatie is het goed. Er wordt gesproken over de toekomst en hoe alles zal zijn. Singles: laat alles wat meer op zijn beloop. 

Werk: er moeten keuzes gemaakt worden, want het werk is veel. 

Gezondheid: de gezondheid is goed. Vermoeidheid komt door drukte. Misschien toch af en toe meer rust pakken. 

Ik wens iedereen fijne feestdagen toe, ondanks de coronamaatregelen. Daarnaast wens ik jullie een gezond, gelukkig en succesvol 2022 toe, met veel liefde. Dank jullie wel voor het lezen van mijn horoscoop. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. 

Liefs, Marion

Geef een reactie