Tekenen in bad

Niks is zo leuk voor kids als lekker kliederen! En wat is beter dan in bad zitten en ook mogen kliederen?

Speciaal voor in het bad zijn er super leuke bad krijtjes te vinden. Ze kosten geen drol en je kleine heeft er enorm veel plezier van! Onze dochter gebruikt ze nu al sinds ze 2 jaar is en is er elke bad sessie druk mee bezig.

Wij hebben deze onderste, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat de krijtjes na verloop van tijd afbreken! Helaas! Daarom zijn die van SES naar mijn idee beter! Ze zijn verkrijgbaar bij de Bol.com

Een echte aanrader dus om het badje zo soepel mogelijk te laten verlopen. Behalve wanneer ze in de “2 is nee fase” komen, dan is het gewoon overleven! (Zegt een mama die net als Brugman heeft lopen praten zodat haar dochter haar haren zou wassen!).

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie