Waar zijn we nou eigenlijk mee bezig?

De afgelopen dagen volgde ik met bijna buikpijn het nieuws. Want wat is dit een pittige periode zeg!

Het is natuurlijk super vervelend dat er strengere maatregelen zijn en komen maar wat ik nog erger vind is hoe heftig het er in het ziekenhuis aan toe gaat en hoe hard de mensen daar hun best doen om alles draaiende te houden om ons te kunnen helpen.

Als je dan vervolgens ziet dat een groep mensen in Rotterdam liever alles kort en klein slaat en dingen vernielt dan kan ik daar echt alleen maar heel boos om worden. Want waarom zou je dat doen? Die reactie is toch nooit de manier?

Ik hoop daarom echt dat we de komende weken ons hoofd een beetje koel houden en ons richten op de positieve dingen en ons wat vaker te beseffen dat we ook voor heel veel dingen dankbaar mogen zijn.

Dus ik ga lekker een warme choco zetten en een fijne kerstfilm opzetten.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie