De leukste verbouw podcasts en video’s

Wanneer je zelf een huis of appartement gaat verbouwen komt daar natuurlijk ontzettend veel bij kijken. En wellicht zijn er ook heel veel dingen die je nog niet weet of dat je graag hoort hoe andere mensen dingen aanpakken.

Super logisch natuurlijk en daarom deel ik in deze blog de leukste podcasts en YouTube kanalen die je meenemen in een verbouwing en veel tips geven.

Dee

Wellicht kennen jullie deze leuke dame al van met name haar vlogs maar ze heeft de afgelopen 1,5 jaar samen met haar vriend ook een huis verbouwd en dat is echt heel mooi geworden. In haar vlogs nummertje 39 laat ze dit hele proces zien.

Help mijn vrouw klust ook

We blijven even bij de YouTube kanalen want dit is dus ook een heel leuk kanaal van een stel dat een huis eigenhandig verbouwd. Ze zijn nog volop aan het verbouwen en delen vaak video’s.

De Verbouwing

Leonie en Jan hebben een aantal weken geleden de sleutel gekregen van hun bouwval in Haarlem en maken over dit avontuur een hele leuke podcast. Ook op YouTube delen ze hier regelmatig video’s over op het account van Leonie ter Veld. Je kent Leonie wellicht ook al als kook influencer.

Verbouw Kosten

Als je gaat verbouwen ben je wellicht ook al op zoek gegaan naar wat de kosten van bepaalde zaken zijn en dan is de kans groot dat je op de website van verbouw kosten terecht ben gekomen.

Maar hier is ook een podcast van en hier geeft Peter ontzettend veel professionele tips. Hij is een professional in het vak en dat merk je aan de podcast. Denk bijvoorbeeld aan een aflevering over houten of kunststof kozijnen en ga zo maar door.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie