De Shine Bright Like A Diamond Collectie van Malu Wilz

De feestdagen staan alweer voor de deur en dat is natuurlijk het moment om weer een beetje uit te pakken met je outfit en make-up! Heerlijk toch? Want wie houdt er nu niet van een beetje glamour?

Dit jaar heeft het prachtige merk Malu Wilz een schitterende collectie gelanceerd die echt perfect is voor de naderende feestdagen. Namelijk de Shine Bright Like A Diamond collectie.

Deze collectie geeft je net dat beetje extra glamour! En daar zijn wij dol op.

Wij mochten deze prachtige nieuwe collectie uitproberen en vandaag laat ik je een van de looks zien die je hiermee kan creëren.

De Look

Zelf ben ik gek op een glinstering op de ogen en wanneer ik echt wil uitpakken ga ik ook voor een kleur op mijn lippen.

Mijn look bestaat uit een mix van kleuren op mijn ogen uit het Luxury Eyeshadow Pallet (het Hollywood Glam pallet met warme kleuren). Door de paarse kleuren te combineren met de warmere tinten komen groene oogkleuren nog beter naar voren.

Daarnaast mogen lippen knallen met kerst en koos ik de Lip Diamond lippenstift. Een lippenstift met paranotenolie en vitamine E, dit zorgt ervoor dat je lippen beschermd zijn en heerlijk glad worden. Wat ik ook super vind is dat deze lippenstift heel erg lekker ruikt door de vanille aroma.

En om mijn look compleet te maken lakte ik mijn nagels met de Nail Lacquer. Deze nagellak glanst niet alleen prachtig maar droogt ook nog eens razendsnel op en dat is met die drukke feestdagen een echt pluspunt.

Omdat de verpakkingen van deze prachtige Shine Bright Like A Diamond collectie ook nog eens heel mooi zijn is deze collectie ook een heel mooi kerstcadeau!

Ben je nou ook zo gek op deze collectie dan kun je met de kortingscode DUTCHGIGIL10 met 10% korting winkelen bij de webshop van Skinclub!

Je koopt de collectie hier:

https://www.skinclub.nl/luxury-eye-shadow-palette-no-04-hollywood-glam/a5263?c=3626

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie