Unieke verjaardagsfeestjes

Onlangs was ik jarig, 32 alweer! De tijd vliegt echt voorbij toch! En ondanks dat ik niet heel uitbundig ben met mijn verjaardag hebben mijn vriendinnen hier in Doha mij verrast met een hele leuke ochtend!

Wat we gingen doen? Schilderen! Yes je leest het goed, schilderen.

Hier in de Pearl zit een heel leuk tentje genaamd “the Artist cafe”. De naam verraad het eigenlijk al, naast lekker eten en drinken kun je er ook creatief aan de slag! Een super leuk concept als je het mij vraagt.

Ik ben totaal niet goed in tekenen of schilderen, maar ik heb me enorm vermaakt samen met de meiden! Leuk om te zien wat iedereen gaat maken en met zijn alle ook een beetje onzeker zijn.

Feestjes hoeven natuurlijk niet altijd in de avond te zijn met een flesje wijn! Maar zoiets als samen schilderen is dus ook erg leuk en gezellig!

Andere leuke dingen om samen te doen voor een verjaardag zijn bijvoorbeeld;

  • Samen een dansles volgen
  • High tea
  • Samen een kook workshop doen
  • Een wellness dagje

Wat ga jij doen bij je volgende verjaardag?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie