Horoscoop November

Algemene tendens voor de maand november: go with the flow

Liefde: vertraging

Werk: vruchtbaarheid

Gezondheid: herstel

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Algemeen: vreugde in de huiselijke sfeer. Veel is gericht op gezelligheid en toekomst. 

Liefde: als je in een relatie zit, is de relatie in de maand november stabiel te noemen. Singles maken deze maand kans op een nieuwe liefde. 

Werk: het kan zijn dat iemand je meer heeft beloofd, dan dat dit werkelijkheid wordt. Stap er overheen en trek je eigen plan. 

Gezondheid: de schorpioenen hebben deze maand een energiek lijf. Wanneer je ziek bent, dan herstel je sneller dan normaal. 

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Algemeen: het maken van keuzes is deze maand belangrijk. Let op dat je niet iets afwijst, wat je juist verder zou kunnen helpen. 

Liefde: als je in een relatie zit, is er wederzijds begrip deze maand. Tijd om plannen te maken. Singles: pas op voor iemand met verslavingen.

Werk: ook voor je werk is het tijd om nieuwe plannen te maken. Neem de tijd om rustig na te denken wat je wil en werk het uit. 

Gezondheid: neem de uitnodiging van een vriend of vriendin om te gaan sporten of wandelen gerust aan. Het zal je goed doen. 

Steenbok 21-12 t/m 20-1

Algemeen: voor de steenbok heeft de novembermaand een emotionele sfeer. Dat hoeft niet per definitie negatief te zijn, ook mooie gevoelens krijgen ruimte. 

Liefde: je bent wat afwachtend, té afwachten misschien. Bedenk dat liefde nog steeds van twee kanten moet komen en neem zelf initiatief als je partner het niet doet. Singles: als je een oogje op iemand hebt, zet dan zelf de eerste stap. Het is mogelijk dat de ander niet goed durft. 

Werk: salarisverhoging krijgt een grote kans. Wil je daarover gaan praten, omdat je vind dat je meer verdient dan dat je krijgt, dan is dit een mooie maand. Werk je voor jezelf: opdrachten zijn te verwachten. Single

Gezondheid: doe niet teveel verschillende dingen, maar focus je op één sport, anders wordt het een chaos en daar word je lijf ook niet beter van. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen: heb je niet een beetje teveel medelijden met jezelf? Vind je dat je alles alleen moet doen? Die gedachte leeft slechts in je hoofd, verruim je blik en weet dat je ook hulp kan vragen. 

Liefde: in de relatie kunnen jullie beiden een beetje in je schulp zitten. Tijd voor een goed gesprek dus en ga er samen een dagje op uit. Sauna bijvoorbeeld zou jullie goed doen en als je daar niet van houdt, kan een herfstwandeling ook wonderen doen. Singles: make up your mind! 

Werk: het is tijd om de balans op te maken. Je werkgever of jij kunnen met de wet te maken krijgen. 

Gezondheid: doe alles rustig aan deze maand. 

Vissen 19-2 t/m 19-3

Algemeen: je hebt last van stress, omdat je vindt dat de dingen sneller moeten. Je hebt het gevoel vast te zitten en het lijkt alsof je geen rust kunt vinden. Zoals bij de tendens bij deze maand staat: go with the flow. Uiteindelijk komt alles op z’n pootjes terecht, of jij je nu wel of niet druk maakt. 

Liefde: de liefde is prachtig deze maand. Trek je daaraan op, wanneer je het even niet ziet zitten met alles wat om je heen speelt. Singles: je weet niet helemaal wat je wilt, wel of niet daten. Neem gewoon je tijd. 

Werk: werk en relaties spelen door elkaar heen. Je krijgt veel afleiding van het huiselijk front. Haal je focus terug en voel je niet te verantwoordelijk voor alles en iedereen. 

Gezondheid: even niets doen is deze maand voor jou het beste. Je hebt ontspanning nodig. 

Ram 20-3 t/m 19-4

Algemeen: kan het zijn dat je behoefte hebt aan je te verbinden met meer spiritualiteit in je leven? Meer diepgang? Dat is een roep van je ziel. Geef er dus gehoor aan en begin eens met mediteren. 

Liefde: heb je het gevoel onder de plak te zitten of wil je partner niet mee in hetgeen jij wilt? Praten is de enige uitweg. Wil je partner niet praten, dan is het wellicht tijd om je eigen plan te trekken. Singles: het is mogelijk dat je te maken krijgt met een koppig persoon. Weet dat in koppigheid geen groei kan zitten. 

Werk: je ontvangt wat je geeft. Onthoud dat. Blijf je dus inzetten en je zal beloond worden, ook al heb je momenteel het gevoel dat je veel meer geeft dan dat je krijgt. 

Gezondheid: herzie alles eens. Hoe is je voeding? Vind je de sport die je doet nog echt fijn? Of moet je juist gaan sporten? Probeer hier wat duidelijkheid in te krijgen. 

Stier 20-4 t/m 20-5

Algemeen: het zou wel eens kunnen dat er deze maand wat verdrietjes kunnen passeren. Deze kunnen gepaard gaan met afscheid. Onthoud dat achter de wolken de zon schijnt. 

Liefde: je kunt veel steun verwachten van je partner en de mensen om je heen. In de relatie heerst een sfeer van mogelijkheden, die maken dat jullie meer tot elkaar zullen komen. Singles: mooie maand voor een nieuwe relatie. 

Werk: je kunt wat ontgoocheld zijn deze maand. Iets waar je veel meer van had verwacht, brengt een teleurstelling met zich mee. Gelukkig is het niet het einde van de wereld, teleurstellingen horen nu eenmaal bij het leven. Herpak je en weer door! 

Gezondheid: het is belangrijk dat je goed bij jezelf blijft. Laat je niet teveel afleiden door wat anderen ergens van vinden. Neem rust. 

Tweelingen 21-5 t/m 20-6

Algemeen: je hebt het gevoel ergens voor te moeten strijden, maar besef dat het je nodeloze energie kost. Je kan je energie beter aan iets positiefs wijden. 

Liefde: er zijn veranderingen in de relatie. Deze kunnen positief maar ook negatief zijn. Sowieso gaat er een frisse wind door je relatie. Singles: het is mogelijk dat een oude liefde herleeft. 

Werk: je krijgt bewondering voor je werk, of hoe je in het leven staat. Blijf zo doorgaan. 

Gezondheid: de gezondheid wisselt. Dan voel je je goed, dan minder goed. Belangrijk is dat je een balans vindt in voeding, inspanning en rust. Wees daar een tijdje streng in en je zal je beter voelen.

Kreeft 21-6 t/m 21-7

Algemeen: de kreeft heeft, net als de Waterman deze maand, het gevoel alles alleen te moeten doen. De gevoelige kreeft heeft daarnaast ook nog eens stemmingswisselingen door deze stand van de planeten. December wordt alweer wat beter, kreeft! 

Liefde: de relatie moet nieuw leven in geblazen worden. Het lijkt alsof alles een beetje ingekakt is. Maak ruimte vrij om te genieten. Singles: je kunt deze maand een leuk iemand ontmoeten, maar wees wat op je hoede. De intenties van de ander kunnen niet helemaal zuiver zijn.

Werk: misschien wat rigoureus, maar je gaat toch echt knopen doorhakken. Ik zou zeggen: ga er voor! 

Gezondheid: sporten als yoga of zwemmen zijn goed voor je. Het resultaat moet niet alleen beweging zijn, maar ook ontspanning. 

Leeuw 22-7 t/m 22-8

Algemeen: het is deze maand geen maand om grote beslissingen te nemen. Wanneer zich iets belangrijks voordoet, doe het dan af door te zeggen dat je er over na wilt denken. 

Liefde: in de relatie kan het om financiën gaan. Houd het gesprek rustig en sta open voor elkaar. Singles: geen goede maand voor een nieuwe relatie. Een leuke ontmoeting hangt echter wel in de lucht. 

Werk: je werk valt je wat zwaar. Je komt problemen tegen, maar je bereikt uiteindelijk wel je doel. Hou je daaraan vast. 

Gezondheid: tijd voor een nieuwe vorm van sport, want de oude geeft je niet meer het resultaat waar je op wacht. 

Maagd 23-8 t/m 22-9

Algemeen: je vindt het allemaal maar zwaar, deze maand, maagd. Misschien til je overal te zwaar aan? Zie alles eens van een wat zonniger kant. 

Liefde: je wikt en je weegt. Wat moet je doen. Als je je zo voelt, dan ben je er niet aan toe om een beslissing te nemen. De oplossing komt vanzelf. Kwel jezelf niet door iets te moeten weten. Singles: geniet van een nieuwe ontmoeting en wees niet te wantrouwend. 

Werk: ook in je werk heb je het zwaar. Het ligt echt in jezelf, lieve maagd. Verander je gedachten en maak dat je overal weer zin in krijgt. 

Gezondheid: je hebt te kampen met vermoeidheid. Tijd voor vakantie, zou ik zeggen en ga dan daar waar de zon schijnt. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen: deze maand staat voornamelijk in het teken van zakelijke dingen. Vergeet hierdoor je privéleven niet. 

Liefde: op gebied van relatie is het wat vlak allemaal. Onderneem iets, bijvoorbeeld een korte vakantie samen. Singles: neem even time-out en richt je op jezelf. Je hebt teveel gegeven de laatste tijd. 

Werk: een topmaand qua werk. Alles gaat je gemakkelijker af dan normaal. Een goede maand voor zakelijke gesprekken. 

Gezondheid: je hebt voldoende energie. Maak flinke wandelingen of ga sporten. 

Dat was ‘m weer! 

Liefs, Marion

Geef een reactie