Interview met Magda en Kim

Onlangs schreven we al over het gebruik van de CBD olie van het merk ebb + flow. Een toch wel wonder middel te noemen als je het ons vraagt wat zowel kunt innemen als op je huid kunt smeren.

Wat ons zo aanspreekt aan dit merk, naast natuurlijk de fijne producten, zijn de twee vrouwen achter ebb+flow. Magda en Kim. Zij zijn namelijk twee vriendinnen met twee compleet andere achtergronden die samen dit bedrijf opgestart zijn. Sounds familiar?

Magda is van oorsprong Pools, maar ze heeft al in vele Europese landen gewoond en is inmiddels gevestigd in Nederland. Kim daarentegen is Amerikaanse en woont al ruim 15 jaar in het zonnige Spanje! Een aantal jaren geleden ontmoette zij elkaar op een conferentie in Barcelona en niet lang daarna ontstond het idee om een eigen CBD lijn op te zetten! Een ontzettende gave uitdaging, waar volgens ons nog een hele markt in te ontdekken valt! Zeker omdat er natuurlijk vaak nog een taboe op CBD olie bestaat. Deze uitdaging gaan zij dan ook zeker niet uit de weg.

Wat ons zo fascineert aan deze business vrouwen is de passie waarmee zij zowel hun bedrijf opgezet hebben en runnen. Maar ook de passie voor een gezonde levensstijl. Niet alleen voor hun klanten, maar ook voor elkaar! Zo checken zij regelmatig bij elkaar of het goed gaat en zorgen zij dat de ander aan haar ontspanning toe komt.

Zoals wij al eerder in een review over de Haven 22 nachtolie schreven is CBD echt een wonder middel. Maar wat de producten van ebb+flow bijzonder maakt is niet alleen de hoogwaardige kwaliteit van CBD maar ook de hoogwaardige andere ingrediënten die zij gebruiken. Over elk ingrediënt wordt daarnaast zorgvuldig nagedacht en alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Dat merk je ook want wanneer ik een onzuivere huid heb en de Haven 22 olie opsmeer is de volgende ochtend mijn huid weer helemaal mooi!

Vandaag de dag gebruiken al veel meer mensen CBD olie en groeit de markt hiervoor! Voor Magda en Kim natuurlijk fijn om via deze weg hun “wellness community” te kunnen uitbreiden en mensen kennis te brengen over de voordelen van CBD olie.

In de toekomst hopen zij natuurlijk dat steeds meer mensen ebb+flow gaan gebruiken! En met de aankomende feestdagen komen er ook weer wat nieuwe producten! So stay tuned!

Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar het gebruik van de CBD olie van ebb+flow en de vele voordelen hiervan? Wil jij graag je gezondheid een boost geven, ervaar je stress of heb je problemen met slapen? Dan kan CBD olie helpen! Speciaal voor onze Dutch Gigil lezeressen bieden Magda en Kim een gratis 15 minuten durende 1 op 1 online sessie aan. In deze 15 minuten kun jij al je vragen stellen rondom CBD olie en krijg je een beter inzicht in deze plantaardige oplossing voor vele ongemakken. Is dit iets voor jou? Stuur dan een DM @ebbandflowon en boek jouw gratis sessie!

En neem vooral ook eens een kijkje op www.ebbandflowonline.com

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie