De leukste lunchboxen

Het is elke dag toch wel weer even lastig vind ik hoor, wat krijgt Elif mee naar school? Onze dochter is helaas geen makkelijke eten en zeer kieskeurig! Maar ze staat gelukkig altijd open voor iets geinigs en dus probeer ik soms van haar lunch trommeltje een feestje te maken zodat ze ook nieuwe dingen probeert!

Op brood eet ze het liefst pindakaas of appelstroop. Nou pindakaas mag niet op school dus dan wordt het al snel appelstroop. Maar ja, ze kan niet elke dag hetzelfde eten toch! Dus om nieuw beleg op brood toch telkens een kans te geven kies ik ervoor om haar brood een leuk uiterlijk te geven! Hoe? You’ll see!

Uitsteek vormpjes!! Deze super schattige vormpjes zijn verkrijgbaar bij de Dille en Kamille en zijn perfect om de lunchtrommel van je kleine te pimpen!

Ik heb nu een paar keer haar trommeltje een leuk uiterlijk gegeven en ik moet zeggen het helpt wel! Ze eet nog steeds het liefst appelstroop maar als haar broodje er leuker uit ziet probeert ze het wel.

Dus mama’s time to get creative!!

Zelfs een simpele ster kan soms wonderen doen! Wat ik ook vaak doe is van haar ontbijtkoek kleine hartjes maken!

En ik hoor je nu denken, wat doe je met de restjes? Die eet ik zelf op!

Hoe ziet de broodtrommel van jou kleine eruit?

Veel liefs,

Bibi

Een gedachte over “De leukste lunchboxen

Geef een reactie