Speelgoed ideeën bij Reiger en de Raaf

Binnenkort staan de feestdagen weer voor de deur en dat betekend vaak dat er cadeautjes gekocht zullen moeten worden!

Vaak ben je dan geneigd om even de Hema binnen te lopen of de Intertoys. Maar als je gaat rond speuren op internet of op social media, kom je veel leukere dingetjes tegen!

Een van mijn favoriete kinder webshops is toch wel Reiger en de Raaf! Toen zij net gestart waren hebben we er al eens een blog aan gewijd maar ze zijn inmiddels zo gegroeid en hebben zoveel meer producten! Deze webshop kunnen we jullie dus niet onthouden nu de feestdagen eraan komen!

Foto afkomstig van Reiger en de Raaf

Ze hebben zulk breed speelgoed en waar kinderen met zoveel fantasie mee kunnen spelen dat het echt een investering is! Mooi speelgoed dat lang mee gaat en waar je kind veel plezier van heeft!

Foto’s afkomstig van Reiger en de Raaf

Wanneer je op hun website of hun Instagram account kijkt wordt je overspoeld met zoveel moois! En ze hebben in verschillende prijsklassen mooie pareltjes voor jou kleintje!

Naast dat het mooi speelgoed is, zit er dus ook een duidelijke filosofie achter Reiger en de Raaf. De items die ze verkopen zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn allen duurzaam. Het speelgoed laat de fantasie in kinderen de vrije loop en juist dat vind ik zo tof! Kinderen hun eigen verhaal laten bedenken in hun spel!

Dus mocht je inspiratie op willen doen, of echt op zoek zijn naar leuke cadeautjes kijk dan eens op

Duurzaam en Antroposofisch Speelgoed

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie