TV tip: Ewout naar Turkije voor grotere billen

Laatst werd de eerste aflevering van Ewout uitgezonden. Ewout is de naam van de tv documentaire serie maar ook van de presentator.

In iedere aflevering gaat hij in op een ander onderwerp en hij begon met een hele heftige aflevering. Namelijk over plastisch chirurgie in Turkije.

En laat ik ermee beginnen dat iedereen voor zichzelf moet weten of ze iets aan zichzelf willen laten veranderen.

Maar waar ik enorm van schrok in deze aflevering was de leeftijd van de meiden, sommige nog tiener of begin 20. Wanneer ik dan aan mezelf terugdenk aan hoe ik was op die leeftijd dan was ik echt niet in staat om de eventuele gevaren en consequenties echt goed te kunnen beseffen.

Daarnaast komt bij mij en bij Ewout de vraag op, hoe komt het nou dat zoveel jonge meiden een BBL operatie willen? En dat kun je simpelweg niet los zien van de media en van bijvoorbeeld Instagram.

Hier worden we natuurlijk vaak geconfronteerd met de meest “perfecte” lichamen die eigenlijk niet natuurlijk kunnen zijn en die foto’s zijn natuurlijk ook vaak bewerkt.

En dat vind ik toch wel een heel groot probleem. Iets nastreven wat niet realistisch is en je eigen leven toch wel in gevaar brengen voor een “perfecte” taille.

Hoe denken jullie hierover?

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie