Horoscoop oktober

Algemene tendens: tegenslag en overwinning daarvan

Liefde: prachtige kansen

Werk: vastzitten, invloeden van buitenaf

Gezondheid: vooruitgang 

 Weegschaal 24 september t/m 23 oktober

Algemeen: onthoud goed lieve weegschaal, dat jij in de maand oktober aan het roer staat. Blijf dichtbij jezelf, bij het nemen van beslissingen. 

Liefde: het kan wat chaotisch zijn binnen de relatie, door onverwachte gebeurtenissen. Vergeet niet dat alles wat verstorend is, ook weer voorbij gaat. Singles: chaotische momenten in nieuwe ontmoetingen. 

Werk: de weegschaal staat voor grote veranderingen. Dit kan duiden op een verhuizing van het bedrijf, maar ook op een andere baan. Het roer gaat in ieder geval om.

Gezondheid: een operatie kan nodig zijn! 

Schorpioen 24 oktober t/m 22 november

Algemeen: een wat tegenstrijdige maand, Schorpioen. Ook zijn er veranderingen op komst. Daarnaast krijg je een mooi bericht!

Liefde: er kan wat onbegrip in de relatie zijn, alsof jullie elkaar niet begrijpen. Word niet boos, maar ga zitten en probeer op de één of andere manier tot elkaar te komen. Singles: iemand die je ontmoet, lijkt niet op wie je dacht dat het zou zijn. 

Werk: een vrouw is belangrijk bij een vooruitgang, promotie of zakelijke overeenkomst. 

Gezondheid: ga mediteren. Je hebt geestelijk rust nodig. 

 

Boogschutter 23 november t/m 21 december

Algemeen: in oktober komen er financiële issues naar voren. Neem niet te snel beslissingen, maar slaap er een nachtje over. 

Liefde: je hebt een wat afwachtende houding. Dit kan voor je partner overkomen, alsof er niets aan de hand is. Neem een stap in tot elkaar te komen. Singles: misschien moet jij het initiatief nemen. 

Werk: een overplaatsing kan heel goed uitpakken. Misschien zie je er tegenop, maar achteraf zal je blij zijn. 

Gezondheid: een ietsje minder mag wel. 

 

Steenbok 22 december t/m 20 januari

Algemeen: iemand heeft bewondering voor je. Wees niet te bescheiden in de ontvangst daarvan, want je hebt het verdient. 

Liefde: gezelligheid viert hoogtij deze maand, Steenbok! Gezellige etentjes en bijeenkomsten. Geniet er van. Singles: je kan een uitnodiging ontvangen voor een feest. 

Werk: het werk ligt niet helemaal lekker, Steenbok. Een gevoel dat je geen kant op kan. Dat is natuurlijk wel zo. Verruim je blik en kijk naar je mogelijkheden. Vraag desnoods hulp van een loopbaancoach. 

Gezondheid: vermoeidheid kan je parten spelen. Neem wat meer rust. 

 

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Algemeen: een mannelijk persoon kan zijn hulp aanbieden bij zaken waar je tegenaan loopt. Je kan deze hulp met een gerust hart accepteren. 

Liefde: soms heb je het gevoel dat je alles alleen moet doen. Wees geen slachtoffer, maar zeg tegen je partner dat je wat meer bijstand nodig hebt. Singles: even time-out wat de liefde betreft, dat zal je goed doen.

Werk: in je werk kan je overvloed verwachten. Als je voor jezelf werkt, dan zullen plannen werkelijkheid worden. 

Gezondheid: hoe je je geestelijk voelt, heeft invloed op je lichaam. Doe dingen die je leuk vindt. 

 

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Algemeen: wanneer je een druk leven hebt, kan dat je in oktober opbreken, in de zin dat je wat meer tijd voor jezelf nodig hebt. Kijk of er een mogelijkheid is om even tot jezelf te komen. 

Liefde: koppigheid kan een valkuil zijn. Probeer je in de situatie van de ander te verplaatsen. Singles: hou jezelf niet vast aan een bepaald type. 

Werk: het ene sluit af, maar het andere komt in je leven. Het is tijd om opnieuw te beginnen. Nieuwe kansen en mogelijkheden dienen zich aan. 

Gezondheid: je weet zelf precies wat goed voor je is, maar soms heb je onvoldoende discipline. Neem het zoals het komt. 

 

Ram 21 maart t/m 20 april

Algemeen: je hebt de behoefte om meer naar buiten te gaan, mensen te bezoeken, leuke dingen te doen. Het is er de tijd voor, dus neem het er van. 

Liefde: er heerst een romantische sfeer. Maak daar gebruik van om een lekker etentje of een uitstapje te organiseren met je partner. Single: een nieuwe ontmoeting kan romantisch worden. 

Werk: op het werk is een strijdbare sfeer. Je hebt voldoende energie om er tegenaan te gaan en voor jezelf op te komen en dat is ook nodig. Het is namelijk niet helemaal fair wat er speelt. 

Gezondheid: je gezondheid is rustig. Doe sporten die niet te zwaar zijn. 

 

Stier 21 april t/m 20 mei

Algemeen: er zijn invloeden van buitenaf die maken dat je vast komt te zitten bij het nemen van beslissingen. Wacht rustig af tot deze invloed weer voorbij is, dat gaat vanzelf. 

Liefde: je kan het gevoel hebben dat de relatie waar je in zit, je niet meer dient. Je hebt behoefte aan veranderingen. Singles: een type waar je gewoonlijk niet op valt, kan je hart raken. 

Werk: er zou binnen het werk iets met justitie of met de rechtbank plaats kunnen vinden. Dit pakt goed uit. 

Gezondheid: laat strijd je gezondheid niet beïnvloeden. Neem afstand van problemen door te sporten of de natuur in te gaan. 

 

Tweeling 21 mei t/m 21 juni

Algemeen: de tweeling staat tussen materie en emoties in. Waar ga je voor? Kies je voor de materie, of kies je voor je hart. 

Liefde: een cyclus is afgesloten. Het is tijd om opnieuw te beginnen. Dat kan binnen de relatie zijn, maar kan ook duiden op een scheiding. Singles: een nieuw avontuur. Wees niet te hoogmoedig. 

Werk: je krijgt een positief bericht, van iemand die je iets gunt. Wees niet wantrouwig, maar neem het aan als het goed voelt.

Gezondheid: je bent voldoende in beweging en ook gemotiveerd. 

 

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Algemeen: het is tijd om alle invloeden vanuit het verleden los te laten. Ga positief voorwaarts. Laat het verleden je toekomst niet overheersen. 

Liefde: er is veel liefde binnen de relatie. Misschien is de houding van je partner iets te afwachtend en moet je zelf meer initiatief nemen. Singles: je hebt een stille aanbidder. 

Werk: een overeenkomst zal gesloten worden, na een goed gesprek. Je mag je verheugen op nieuwe stappen. 

Gezondheid: wanneer je onder medische behandeling staat, is een goed gesprek verlichtend. Kies een rustige sport, als je wilt sporten. 

 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Algemeen: je intuïtie is sterk deze maand en je mag daarvan ook gebruik maken bij het nemen van beslissingen. 

Liefde: misschien vind je je relatie te gewoon worden. Neem zelf stappen om er meer spanning in te brengen. Singles: een ontmoeting kan op een teleurstelling uitlopen. 

Werk: een oud plan kan weer nieuw worden. Toen was het niet de juiste tijd, nu wel. Wellicht heeft het wat aanpassing nodig. 

Gezondheid: wees niet te passief, beweging is gewoon nodig. 

 

Maagd 24 augustus t/m 23 september

Algemeen: duw je verdriet niet weg, lieve maagd. Je bent sterk, maar ontken niet wat er speelt. 

Liefde: je vindt jezelf binnen de relatie belangrijk en dat mag ook. Weet wel dat liefde voor jezelf ook voedend is. Neem wat meer tijd voor jezelf. Singles: een nieuwe ontmoeting is vruchtbaar.

Werk: alles groeit en bloeit en is vruchtbaar. Je hebt niets te klagen, ook niet als je voor jezelf werkt. 

Gezondheid: geestelijke problemen kunnen de overhand nemen als je niet waakzaam bent. Zorg goed voor jezelf en heb vertrouwen.

Veel liefs,

Marion

Geef een reactie