Winter kleuren

Oké de herfst is toch echt in aantocht en dat betekend dat de garderobe weer aangepast mag worden naar winterse cozy kleuren! Zelfs hier in Doha beginnen de temperaturen te dalen en al is het nog elke dag 35+ graden, het herfst gevoel begint bij mij ook te komen.

Dit jaar zie je eigenlijk nog best veel “bright colors” om het zo maar te noemen en dat kan ik eerlijk gezegd wel waarderen! Zo vindt je blauw, groen, oranje en geel terug in het kleurenpalet en laten deze kleuren nou heel mooi met een neutrale bruin tint kleuren. Met name oranje en geel vindt ik persoonlijk heel erg mooi matchen met bruin!

(Afbeeldingen afkomstig van Zara)

Natuurlijk moet je altijd kiezen voor kleuren waar jij je prettig bij voelt en waarvan jij vindt dat goed bij je staat, maar soms kan het wel leuk zijn om eens wat nieuws te proberen!

Persoonlijk draag ik graag geel, maar groen en blauw zou ik eigenlijk best eens willen gaan proberen!

Dus zoals je ziet, de winter mode hoeft helemaal niet saai te zijn!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie