Kleine veranderingen

Elk seizoen kriebelt het weer, ik wil verandering in huis! Kleuren, accessoires, geuren en noem maar op! Zeker nu mijn favoriete seizoen aangebroken is, de herfst, kriebelt het om het huis lekker knus te maken!

Zoals ik al eerder schreef zijn geuren in huis heel belangrijk voor mij en een lekkere herfst geur kan ik dan ook enorm waarderen! Maar het liefst kruip ik ook in de avonden cozy onder een dekentje terwijl ik lekker tv kijk!

Dit soort plaids zijn zo fijn! Het liefst gebruik ik een fleece deken. Bij de Hema hebben ze ook erg leuke accessoires om je huis dat cozy gevoel mee te geven!

Bijvoorbeeld deze kussens! Ik hou ervan om meerdere tinten binnen hetzelfde pallet te combineren! En een leuke print kan nooit kwaad!

Maar ook gezellige kaarsen!

Hoe mooi zijn deze kleuren! En super tof om ze te combineren in lengtes en in kleuren!

Het zijn maar kleine veranderingen in huis, maar ze geven mij altijd een enorm cozy gevoel! Zeker in de herfst geniet ik daar volop van!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie