Fine line tattoo

Op mijn 18e heb ik mijn eerste tatoeage laten zetten. Ik zat op een dansacademie en werd geïnspireerd door alle artistieke mensen om mij heen. Achteraf besefte ik mij dat ik er helemaal niet zo goed over nagedacht had en kreeg ik toch enigszins wat spijt.

Tegenwoordig vind ik mijn tattoo mooi en zou ik hem niet meer weg willen laten halen! Sterker nog ik twijfel vaak of ik niet nog meer tatoeages zou willen. Ik kwam enige tijd geleden wat “fine line” ontwerpen tegen en boy oh boy wat is dat mooi zeg!

Simpele ontwerpen maar heel fijntjes en ergens ook wel chique! Met name tatoeages op mijn vingers spreken mij aan, maar ze zijn natuurlijk enorm zichtbaar en dus is het wel handig hier goed over na te denken!

Momenteel werk ik voor mijzelf samen met Lotte en zijn we onze eigen baas. Maar stel dat ik ooit weer in een bepaalde sector zou moeten werken dan weet ik niet of dat wel zo handig is! Toch kriebelt het enorm bij me en zoek ik vaak op Pinterest naar de mooiste hand tatoeages!

Ik heb (net als destijds) nu een aantal malen op mijn hand getekend om eens te kijken of dit echt bij mij past, maar tot nu toe ben ik fan!

Hebben jullie ook tattoos? En waar zitten deze?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie