Sfeerlicht in huis

In Nederland houd iedereen waarschijnlijk nog zo lang mogelijk vast aan de mooie lange dagen, terwijl hier in Doha iedereen blij is dat het weer omslaat en het kouder wordt! De dagen worden hier alweer korter (ze zijn sowieso al korter als in Nederland) en dat betekend in de avond gezellige lichtjes aan doen.

Persoonlijk vind ik dit (tot aan het eind van het jaar) de leukste periode en mis ik de “donkere dagen” in Nederland behoorlijk. Warm weer is leuk, maar de afwisseling van seizoenen heeft toch ook wel wat! Daarom probeer ik dit gevoel in huis te creëren en stapelen de gezellige theelichtjes zich op!

Een type licht wat ik prachtig blijf vinden is het warme licht door de zoutlampen die we hebben! Op elke kamer staat er wel een zoutlamp en in de woonkamer hebben we nu ook sfeerlicht houders van Himalaya zout! Vrijwel elke avond gaan ze aan en ze geven zo’n warme uitstraling! Ik kan daar zo gelukkig van worden! Wat leuk hieraan is, is dat het niet eens duur hoeft te zijn! De theelicht houders die ik heb kosten nog geen 5 euro per stuk! Ze zijn veelal ik kleine boetiekjes te vinden, maar ook makkelijk via Bol.com te bestellen!

Daarnaast heeft Hema ook vaak leuke kleine lichtjes! Op dit moment verkopen ze heel schattige metalen sfeerlicht houders! Ik heb destijds Amsterdamse grachtenpandjes gekocht bij de Hema en die waren zo leuk!

Ook bij Casa hebben ze vaak leuke artikelen en de theelicht houders die ze nu hebben zijn ook erg leuk! Mocht je alvast in de sfeer van halloween willen komen dan ben je bij Casa aan het goede adres!

En een winkel die natuurlijk niet in dit rijtje mag ontbreken is de Zara Home! Wat een mooie sfeerlicht ouders verkopen zij op dit moment! Hout, keramiek, staal er is voor ieder wat! En wat ik zo mooi vind, de kleuren zijn heel neutraal en passen in elk interieur!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie