Boeken tip: Nicci French – Wie niet horen wil

Zoals velen ben ik dus ook iemand die met name heel veel leest op vakantie. Waar ik normaal gesproken thuis weken over één boek kan doen gaat het op vakantie een stuk makkelijker en lees ik boek na boek uit.

Daarom wil ik jullie vandaag een boek “tippen” die de moeite waard is en snel en makkelijk leest!

Wie niet horen wil – Nicci French

Wellicht weten jullie dit al maar de naam Nicci French staat voor een schrijversechtpaar die dus samen de boeken onder deze naam schrijven en ze staan bekend om hun psychologische thrillers.

Ik heb al heel wat boeken van hen gelezen en ze zijn altijd ontzettend spannend! Iets waar ik erg van houd wanneer het aankomt op boeken.

Het boek “wie niet horen wil” gaat over de single moeder Tess en haar jonge dochtertje Poppy. Tess is nog maar pas uit elkaar met de vader van Poppy en alles lijkt behoorlijk goed te gaan in haar leven.

Tot Poppy na een weekend thuiskomt van haar vader met een duistere tekening en in een keer heel gek gedrag begint te vertonen.

Tess is gelijk achterdochtig en probeert te achterhalen wat Poppy duidelijk wilt maken.

Ik vond het een heel spannend boek en had het binnen een paar uurtjes uit.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie