EBB and FLOW CBD night oil

Wanneer ik aan CBD denk dan is mijn eerste link direct met soft drugs. Dus toen ons gevraagd werd of ik een CBD nacht facial olie wilde testen was ik eigenlijk heel erg nieuwsgierig! Omdat ik benieuwd was naar wat de werking van CBD op mijn huid zou zijn.

De zogenoemde Haven 22 is een olie die je voor het slapengaan op smeert. Deze botanische olie bestaat voor 99% natuurlijke stoffen en 1,5% hiervan is CBD.

Maar wat is CBD nou eigenlijk? De uitgeschreven naam is; Cannabidiol en dit bestandsdeling komt voor in een hennepplant. Het is geen stof waar je high van kunt worden. CBD heeft daarnaast een ontstekingsremmende werking en dat is ontzettend fijn wanneer je net als mij al snel last hebt van onzuiverheden.

Wanneer ik in de avond mijn huid heb schoongemaakt is de laatste stap het opsmeren van deze olie. Wellicht zullen sommige nu denken “olie voor het slapen gaan? Dit verstopt toch juist je poriën?” Juist het tegenovergestelde! Olie wordt goed in de huid opgenomen en dus ook deze Haven 22 olie!

Wat mij direct opvalt is dat de olie heel “rijk” is. Hij smeert fijn uit over mijn gezicht en ik merk al snel dat de olie goed intrekt!

De volgende ochtend ziet mijn huid er stralend en gevoed uit. Ik heb deze olie nu meerdere malen opgesmeerd wanneer ik last had van onzuiverheden en werkelijk mijn huid zag er de volgende ochtend zoveel beter uit!

Nadat ik nu een aantal weken trouw elke avond deze CBD olie heb opgesmeerd merk ik een groot verschil. Mijn huid ziet er rustig en stralender uit. Alsof er in de ochtend een mooie gloed op mijn huid ligt! Yes please!!

Ik ben dus enorm tevreden over dit product en zou iedereen aanraden dit te proberen! Mocht je willen weten of CBD huidverzorging wat voor jou is neem dan vooral eens een kijkje op

https://ebbandflowonline.com

Een flesje kost €69,75 er zit dus wel een prijskaartje aan, maar laat me uitleggen waarom en dat dit het volledig waard is!

De concentratie CBD die Ebb&Flow gebruiken in hun producten is hoog en van hele goede kwaliteit. Daarnaast heb je maar een paar druppels nodig voor je gezicht en gaat een flesje dus lang mee! Je investeert echt in een goed product!

Voor mij is dit dus zeker een blijvertje!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie