Lotte’s ervaring met Marley Spoon

Al best een periode dacht ik erover na om eens een maaltijdbox uit te proberen. Want hoe fijn is het als je al voor een x-aantal dagen in de week alles in huis hebt om een goede maaltijd op tafel te zetten?!

Toen ik een stel sprak dat mega enthousiast was over Marley Spoon besloot ik om deze maaltijdbox ook uit te gaan proberen.

Marley Spoon bestellen

Om een maaltijdbox te bestellen ga je een soort van abonnement aan. Het grote voordeel is wel dat je ieder moment kan stoppen of voor een aantal weken kan pauzeren.

Het bestel proces was mega makkelijk en binnen een keer knipperen met mijn ogen had ik mijn eerste box besteld.

Je kunt vervolgens zelf uit wel 30 verschillende recepten per week kiezen zodat er altijd wel een match voor jou tussen zit. Daarnaast kun je makkelijk je bezorgdag uitkiezen zodat het ook uitkomt.

Bezorging en eerste indruk

De box werd bij mij op een maandag bezorgd. In eerste instantie was het tijdsframe behoorlijk ruim maar op de dag zelf kreeg ik een sms bericht met een specifieke bezorgtijd periode. Wel zo prettig zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Wat gelijk opviel was dat alles netjes in een doos verpakt zat en dat de hoeveelheid plastic mee viel. Pluspunten!

Natuurlijk zaten er ook drie receptenkaarten bij.

Het koken

Ondanks dat het allemaal gerechten waren die ik nooit zelf had gemaakt ging het heel makkelijk en snel op een gerecht na. Voor dat laatste recept had je een staafmixer in huis moeten hebben en die heb ik geen. Dus dat is wel een tip om daarop te laten met het uitkiezen van gerechten.

De ingrediënten waren trouwens ook super vers en van hoge kwaliteit!

Mijn ervaring

Twee van de drie recepten waren echt super en heel lekker! Qua tijd om te maken viel het mee en je leert op deze manier weer nieuwe dingen.

Ik vind het daarnaast ook heerlijk om alles voor een maaltijd al in huis te hebben.

Ik blijf zeker per week een aantal maaltijden bestellen en ik ga lekker experimenteren met verschillende recepten.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie