Baiia the label

Enige tijd geleden ontvingen wij twee hele mooie badpakken van het Australische merk Baiia the label en vandaag vertellen wij jullie hier graag meer over!

Baiia the label is een duurzaam Australisch Swimwear merk dat hele unieke designs maakt! Wat maakt de ontwerpen zo speciaal? De items bestaan uit meerdere onderdelen die je allemaal ook nog eens aan twee kanten kunt dragen! Zo kun je met 1 aankoop meerdere looks creëren!

De swimsuits zijn gemaakt van gerecycled nylon. Dit om zo duurzaam mogelijk te zijn en mee te helpen aan het verminderen van schadelijke stoffen in de wereld.

Dit zie je al wanneer je je pakketje ontvangt. Deze wordt namelijk verzonden in een recyclebare verpakking!

Wat ik zo fijn vind aan dit zwempak is dat hij een “afslankende” werking heeft! Het lijkt een beetje op shaping ondergoed, maar dan sexy en mooi! Wanneer je de onderdelen van het zwempak aantrekt zul je ook merken dat deze best strak zitten, maar totaal niet vervelend.

Ik ben helemaal niet zo’n held in rondlopen met zelfvertrouwen in een bikini of badpak, maar in Baiia voel ik mij oprecht sexy en totaal niet onzeker! Wat een goed ontwerp en goede kwaliteit al kan doen!

Een echte aanrader dus om deze swimsuits aan te schaffen! Wellicht schrik je wat van de prijs, want ze zijn niet goedkoop. Maar het zijn wel items die jaren mee gaan en dan nog mooi blijven! Daarnaast als je net als mij waarde hecht aan duurzame merken is dit echt een topper!

Veel liefs,

Bibi

2 gedachten over “Baiia the label

    1. Mooi hè! Ze zijn alleen via hun website te koop! Qua maten is het het beste om naar hun maten tabel te kijken. Zelf heb ik mijn maten opgemeten zodat ik de perfecte swimsuit kon bestellen!

Geef een reactie