The Tire Station

Onlangs was ik zelf even een paar dagen naar Amsterdam! Ik moest wat dingen regelen en wilde graag wat quality time met mijn moeder! Maar omdat ik geen woning meer in Amsterdam heb moesten we in een hotel. Totaal geen straf! We kozen voor een van de Conscious hotels namelijk the Tire station!

Dit super leuke hotel zit vlak achter het Vondelpark gevestigd en is dus op loopafstand van vele heerlijke plekken in deze favoriete stad!

Zoals de naam van het keten al zegt, dit hotel is duurzaam en dat vindt je overal terug! Op de kamer krijg je informatie waar bijvoorbeeld je bed vandaan komt, welke duurzame dekens je gebruikt. Er wordt advies gegeven je douche duurzaam te gebruiken en zelfs de shampoo en body wash zijn vegan en duurzaam! Deze ruiken overigens zo enorm lekker en zijn in het hotel ook te koop!

Het hotel is erg comfortabel en ik vond het personeel erg aardig. Men helpt je netjes wanneer je hulp nodig hebt.

De kamers zelf zien er dus ook goed en schoon uit! Erg fijn, want ik heb genoeg hotels mee gemaakt die lijken netjes maar zijn bijvoorbeeld erg stoffig of toch wel vies. Dit hotel absoluut niet!

In het hotel zelf kun je uiteraard ook eten, maar omdat ik ook veel andere leuke plekjes ken zijn we deze keer niet in het hotel blijven eten.

Dit hotel is dus een absolute aanrader voor iedereen die van een fijn momentje in Amsterdam wil genieten!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie