Horoscoop september

Algemeen: gevoel van vastzitten kan je tegenkomen deze maand

Werk: overvloed

Liefde: lessen

Gezondheid: samenwerking tussen lichaam en geest

Maagd 23-8 t/m 22-9

Algemeen: je hebt de neiging knopen door te hakken, omdat je nog last van stress hebt. Bezint eer ge begint, zegt het spreekwoord. Dat geldt zeker voor jou deze maand, maagd. Als je geneigd bent om van je af te slaan, denk er dan nog een nachtje over na. 

Liefde: je bent zelf in controle, jij bepaalt. Niet de ander. Kijk of alles is zoals je het zou willen hebben. Dan doel ik niet op kleinigheden, maar in de grote lijn. Datzelfde geldt voor de singles. 

Werk: er kan iets afgerond worden, maar er start ook weer iets op. Laat alles achter je en kijk positief naar de toekomst.

Gezondheid: het  is mogelijk dat je je niet echt gemotiveerd voelt om te sporten. Ga dan wandelen, maar beweeg wel, ook voor je geestelijke welzijn 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen: je hebt wat visjes uitgegooid en nu kan je de vruchten plukken van al je inspanningen. 

Liefde: zoals de algemene tendens zegt: vastzitten. Vooral de weegschaal heeft daar last van. Het lijkt alsof je niet bereikt en ook geen energie hebt. Neem je rust, volgende maand zijn de planeten weer anders. Ook de singles schijnen niet echt een grote vooruitgang te boeken. 

Werk: ga vooral mee met de flow. Dat is het beste wat je kunt doen deze maand. Doe gewoon wat je doen moet en ga geen grote gesprekken of veranderingen aan, als het niet nodig is. 

Gezondheid: wees niet te afwachtend, maar zet een stap naar meer beweging. 

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Algemeen: het teken staat in financiën. Er zijn zaadjes geplant, nu afwachten tot ze gaan kiemen. 

Liefde: er is in de relatie behoefte aan gezelligheid. Nodig wat vrienden uit of kijk samen een goede film. Singles: ook de singles hebben behoefte om te coconnen. 

Werk: een beslissing wordt genomen, na een rijp beraad. De schorpioen denkt niet licht over beslissingen. Alles wordt wel overwogen. 

Gezondheid: je inspanningen worden 22-1beloond, je lichaam is krachtig. Vermijd dat wat niet goed voor je is. Dat is natuurlijk altijd een regel, maar deze maand ben je wat geneigd meer voor de verleidingen te gaan. 

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Algemeen: voel je je wat teneergeslagen? Zie je het niet meer zitten? Dat is dan echt een invloed van buitenaf. Koop iets wat je graag wilt hebben en maak het gezellig in huis en natuurlijk: tel je zegeningen. 

Liefde: in de liefde kan er stagnatie zitten. Ook kan er een tijdelijke scheiding in de lucht hangen. Singles: geen goede maand voor een nieuwe vlam. 

Werk: je heb veel gegeven en nu is het jouw beurt om te ontvangen. Op werkgebied is alles in stijgende lijn. 

Gezondheid: je hebt behoefte om er uit te gaan, een vakantie of iets dergelijks zal je goed doen. 

Steenbok 21-12 t/m 20-1

Algemeen: je kunt rekenen op complimentjes. Je vindt complimentjes ontvangen wat lastig, maar ze zijn terecht. Neem ze aan in dankbaarheid. 

Liefde: je kan een verassing krijgen. Er is binnen de relatie veel in beweging. Positief én helaas ook negatief. Praat veel met elkaar. Singles: een goede maand om er op uit te gaan en iemand tegen te komen. 

Werk: je krijgt een positief bericht wat je werk betreft. 

Gezondheid: je gezondheid heeft in een dip gezeten maar gaat nu weer vooruit. Het is om blij van te worden. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen: de waterman is overal voor te porren deze maand. Je hebt zin om te feesten, zin in gezelligheid. Maak er dan ook een mooie maand van. 

Liefde: er worden beslissingen genomen met betrekking tot woongenot. Een hypotheek wordt afgesloten als je op zoek bent naar een huis. Singles: je kunt met een leuk persoon in contact komen, die wat verder weg woont. 

Werk: er kan je geadviseerd worden om een cursus te gaan volgen. Doen! Wanneer je zelf twijfelt over een cursus te volgen: het zal je meer brengen, dan dat je verwacht. 

Gezondheid: een blessure of een kleine ingreep kan in de lucht hangen. Voorzichtig. 

Vissen 19-2 t/m 19-3

Algemeen: waar geloof je niet in? Ben je bang dat alles zal falen? Ben je geneigd om de dingen niet helder te zien? Het is een invloed van deze maand. Blijf positief. 

Liefde: je kan te maken krijgen met verslavingen. Ook een oude verslaving kan de kop opsteken. Belangrijk is om te zien, waarom je hiermee te maken hebt. Welke spanning kan weg uit je relatie? Singles: een mogelijkheid om iemand te ontmoeten waarmee je een lange termijnrelatie krijgt. 

Werk: zie algemeen. Deze zin draait namelijk om je werk. Ook al denk je dat iets niet zal slagen, geef het zeker een kans! 

Gezondheid:  moeite met het doorbreken van patronen. Duik de gezonde kookboeken eens in, om meer inspiratie te krijgen. 

Ram 20-3 t/m 19-4

Algemeen: geloof in je beslissingen. Ga vierkant achter jezelf staan. Dat neemt de twijfels weg die je hebt. 

Liefde: ook in de liefde is dualiteit en je ziet niet echt waar het naartoe gaat. Als je naar je intuitie luistert, dan weet je precies wat er speelt. Singles: pas op voor iemand die je iets op de mouw probeert te spelden. 

Werk: financiele vooruitgang. Werk je voor jezelf? Dan kan je een opdracht verwachten. 

Gezondheid: ook al zit je geestelijk niet helemaal lekker, je lichaam is in optimale gezondheid. Ben je ziek geweest? Dan ben je nu bezig met herstel. 

Stier 20-4 t/m 20-5

Algemeen: je kunt geconfronteerd worden met oud verdriet oftewel oude pijn. Een oude wond kan open gereten worden door bijvoorbeeld een ontmoeting met iemand, of een herkenning. Laat het gewoon omhoog komen, dan verdwijnt het vanzelf. 

Liefde: je gaat door je angsten heen. Heb wat meer vertrouwen in elkaar. Singles: je kunt je droompartner tegenkomen deze maand. 

Werk: je hebt het gevoel een slaaf te zijn. Tijd voor verandering. 

Gezondheid: als je iets wilt doen voor je gezondheid, dan doe het alleen en niet met een partner. Jullie zouden een meningsverschil kunnen ontwikkelen, wat alleen maar voor afleiding zorgt. 

Tweelingen 21 mei t/m 20-6

Algemeen: je kunt een wat teneergeslagen gevoel hebben. De afgelopen maanden zijn ook niet echt makkelijk geweest. Je kunt kampen met vermoeidheid. 

Liefde: wees niet te rechtlijnig in discussies. Eén van jullie kan te maken krijgen met justitie. Singles: je zou iemand kunnen ontmoeten die voor gerechtelijke instanties werkt. 

Werk: toon zachtheid, geen verzet. Het is niet de maand om je stem te laten horen. Dat komt later weer. Hoe milder je bent, hoe meer er jouw kant op komt. 

Gezondheid: je hebt een eenzame periode doorgemaakt. Ga er nu weer voor. 

Kreeft 21-6 t/m 21-7

Algemeen: je kan ergens van wakker liggen. Wanneer je dat doet, bedenk dan dat je ’s nachts niets kunt doen om de situatie te veranderen. Besluit te gaan slapen en pak het de volgende dag weer op. 

Liefde: je kunt beren en leeuwen op de weg zien. Roep jezelf terug en bekijk je relatie eens vanuit de werkelijkheid. Singles: je kan iemand tegenkomen, praat niet teveel over jezelf. 

Werk: er hangt een rustige sfeer op je werk of in je bedrijf. Weet dat alles in werking gezet wordt om in beweging te komen. 

Gezondheid: blijf niet uitstellen. 

Leeuw 22-7 t/m 22-8

Algemeen: laat je wil niet tegen je gaan spreken. Soms heb je zo voor ogen wat je wilt, dat je jezelf vergeet af te vragen of het wel goed voor je is. 

Liefde: voorkom dan jullie in een cirkeltje ronddraaien. Ga eens ergens naartoe waar jullie nog nooit geweest zijn. Singles: een nieuw avontuur. 

Werk: het is deze maand goed om beslissingen te nemen. Deze zullen goed uitpakken. 

Gezondheid: ook voor de leeuw zou een kleine ingreep nodig kunnen zijn, of kan je even door een verkoudheid uitgeschakeld zijn. Het gaat weer voorbij.

Veel liefs,

Marion

Geef een reactie