Birkenstock come back

Ik weet nog toen ik mijn man leerde kennen hij Birkenstocks droeg. Vreselijk vond ik het, gelukkig heeft hij ze daarna nooit meer gedragen. Maar nu moet ik bekennen dat ik ze stiekem na al die jaren zelf leuk ben gaan vinden!

Steeds meer zie ik vrouwen in semi nonchalante looks met daaronder jawel, Birkenstocks! En ik moet eerlijk zijn het staat ze erg leuk!

Zeker de suède sandalen in neutrale kleuren spreken mij aan!

Zo zag ik afgelopen week in Amsterdam ook een meisje lopen met een heel liefelijk jurkje en dan daaronder deze toch wel grove sandalen. Het stond haar zo mooi, dat het beeld niet uit mijn hoofd ik gegaan en ik zelf nu ook wel graag Birkenstocks zou willen kopen!

Deze hierboven vindt ik dus ook echt super leuk!

Binnenkort zullen er dus denk ik wel een paar aan mijn voeten schitteren! Wellicht een leuk verjaardagscadeau?

Veel liefs.

Bibi

Geef een reactie