De boekenreeks De Zeven Zussen

Vele van jullie hebben deze reeks wellicht ook al gelezen. Dan weten jullie al hoe tof deze reeks is! Maar degene die deze reeks nog niet hebben gelezen zou ik graag willen overtuigen!

De Zeven Zussen – boekenreeks

Deze boekenreeks bestaat niet zo verrassend uit 7 verschillende boeken. In ieder boek staat een van de zeven zussen centraal met een eigen verhaal. De zussen zijn vernoemd naar de zevengesternte sterrenhoop in het sterrenbeeld Stier.

Okay, even terug naar het begin! In het eerste boek word het je duidelijk dat zes geadopteerde zussen bij elkaar komen omdat hun adoptie vader plotseling is overleden.

Deze zes zussen zijn niet normaal opgegroeid. Maar in alle luxe op een eiland in een groot huis in Zwitserland. Ze zijn alle zes heel verschillend. En ja je leest het goed, het gaat om zes zussen omdat het onduidelijk is wie en of er een zevende zus is.

Na de begrafenis geeft de notaris alle zes de zussen aanwijzingen over wie hun biologische ouders zijn. En alle boeken gaan dus over de zoektocht van de verschillende zussen naar hun herkomst.

Het zijn super leuke en interessante boeken en ze lezen ook nog eens heerlijk makkelijk.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie