H&M lingerie collectie

Als het op ondergoed aankomt ben ik enorm picky! BH’s draag ik eigenlijk nooit, want die beugel vindt ik vreselijk, maar bralettes daarentegen zijn top! Het liefst draag ik strings, maar ook daarmee kan ik echt wel moeite hebben met de juiste te vinden.

Afgelopen week was ik echter op zoek naar een leuk sport setje bij de H&M en viel mij op dat ze een enorm grote mooie nieuwe lingerie collectie hebben! Ik heb direct een leuke baby blauwe padded soft top gekocht en deze zit heerlijk!

Deze past perfect bij mijn jumpsuit en een aantal jurkjes met diepe halzen.

Als je voor basic wilt gaan is dit echt heel fijn! De materialen zijn zacht en de pasvorm is goed!

En wil je iets spannenders dan is dat er ook!

Normaal gesproken ben ik niet echt fan van de kwaliteit van de H&M maar hun lingerie is echt heel fijn en gaat lang mee!!

Veel liefs,

Bibi

Beelden afkomstig van http://www.hm.com

Geef een reactie