De leukste koffiemokken

Ik ben de laatste tijd helemaal into keramiek en hout in de keuken. met name keramieken koffie mokken vindt ik enorm leuk! We hebben destijds veel bij de Ikea gekocht, maar eerlijk gezegd werd ik hier niet heel vrolijk van. Prima degelijke mokken hoor maar niet echt leuk. Zo langzaam maar zeker ben ik onze keukenservies aan het vervangen voor items die ik echt leuk vindt!

Zeker de “natuurlijke” tinten spreken mij erg aan, ook omdat deze zo goed samengaan met hout! Zo heeft de Zara Home weer een hele mooie keuken collectie en laten zij zien hoe je keramiek en hout mooi met elkaar kunt afstemmen!

Maar er zijn ook genoeg andere winkels die deze mokken verkopen zoals bijvoorbeeld de H&M Home, Wehkamp en de Bijenkorf.

Deze tinten passen vrijwel overal bij en het is leuk om ze te “mix and matchen” met elkaar!

Ook de Sissy Boy heeft regelmatig mooie mokken en ook keramieken borden in het assortiment. Naast hun eigen collectie verkopen ze ook producten van HK Living die ook altijd veel moois hebben.

Wat voor mokken vindt jij leuk?

Veel liefs,

Bibi

Afbeeldingen afkomstig van Zara Home, H&M Home, Sissy Boy en Wehkamp

Geef een reactie