Eiwit shakes

Het is denk ik geen geheim dat ik sinds de geboorte van Elif nooit meer op mijn oude gewicht gekomen ben. En op zich is dat natuurlijk niet erg maar toch wil ik wel een beetje in shape blijven!

Ik ben momenteel lekker gezond aan het eten, regelmatig sporten en na het sporten vindt ik een eiwitshake dan erg lekker!

Bij MyProtein kun je hele lekkere eiwit poeders krijgen in ontzettend veel smaken! Vanille, chocolade, cookies and Cream en nog veel meer! Zodra ik gesport heb neem ik dan zo’n eiwit Shake.

Waarom?

Eiwitten helpen je met je spieropbouw! En nee ik wil natuurlijk geen extreme spiermassa kringen maar ik wil wel graag dat mijn spieren voldoende “bouwstoffen” krijgen. Daarnaast krijg je van eiwitten een verzadigd gevoel en kan een Shake na het sporten helpen!

Door de combinatie van gezond eten, regelmatig sporten en elke dag de eiwit shakes innemen ben ik niet alleen afgevallen maar ziet mijn lichaam er ook al strakker uit!

De shakes van MyProtein zijn lekker, van goede kwaliteit en tenminste betaalbaar! Vaak zijn die eiwit shakes erg duur zeker hier in het Midden Oosten zijn ze belachelijk duur. Door de positieve ervaringen die ik met MyProtein heb is het een blijvertje! Ook de kennissen om ons heen gebruiken dit merk!

Wat ook fijn is om te weten is dat er ook vegan opties zijn en glutenvrije opties! De vegan chocolade eiwitshake is erg lekker!!

Wat ik ook graag doe is deze eiwit poeder door mijn smoothie mixen! Banaantje erbij, groenten en soms nog wat mango en je hebt een heerlijke smoothie met extra eiwitten erin!

Ben je nou nieuwsgierig geworden kijk dan snel eens op https://nl.myprotein.com

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie