De fijnste geur kaarsen

Een bepaalde geur in huis brengt bij mij altijd bepaalde gevoelens met zich mee! In de winter kan ik genieten van zwaardere geuren, bijvoorbeeld met een kaneel luchtje erin maar in de zomer vindt ik dit juist niks. Dan wil ik graag luchtige geurtjes in huis. Ik ben dan ook gek op geur kaarsen!

Vrijwel elke avond na het eten koken gaat er thuis een geur kaarsje aan! Lekker met een kopje thee op de bank en ik ben dan helemaal in mijn sas.

Vandaag laat ik jullie zien wat mijn favorieten zijn! Allereerst is dat er een van de Zara Home. Deze zware en toch hele lekker geur is perfect voor de koudere dagen en elk najaar weer koop ik deze kaars! Het gaat namelijk om de peperkoek geur kaars!

Momenteel is deze er nog niet, maar zodra deze weer in de winkel ligt dan ga ik hem gelijk halen. De geur is zwaar, maar tegelijk ook zoetig en doet echt aan de kerst denken! Een periode die ik altijd erg leuk vind!

Momenteel heb ik wat kaarsen van Bath and Body works in huis! De geur “Endless weekend” is echt zalig!

Deze geur ruikt erg fris maar toch ook doordringend. Ik krijg er echt een ontspannen gevoel bij! Heerlijk!

Ook de aromatische geur kaarsen van Bath & body works zijn zalig! Lavendel is een van mijn lieveling geuren en deze steek ik dan ook het liefst aan op de slaapkamer! Lekker een boekje lezen en ik ben weer helemaal zen!

Wat voor luchtjes vinden jullie fijn in huis?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie