Horoscoop augustus

Algemene tendens: eenzaam ondanks bij elkaar te zijn

Liefde: prachtig

Werk: stromend 

Gezondheid: overgangsfase waardoor vermoeidheid

Leeuw 22 juli t/m 22 augustus

Algemeen: er staat je een overvloedige maand te wachten Leeuw. Denk aan bijeenkomsten, feest of een erfenis. 

Liefde: in de relatie kan je zelf teveel door je werk in beslag genomen zijn, maar je kan dit ook van je partner vinden. Het ziet er wel naar uit dat jij, of je partner in de lift zit, dat er opdrachten aankomen en dan kan je daar maar beter in mee gaan. Maak er dan ook geen strijd om. Singles: een daadwerkelijk vruchtbare tijd. Pas op een ongewenste zwangerschap. 

Werk: je werk zit in een geweldige flow. Je maakt kans op een promotie of gunstige overplaatsing. Wanneer je voor jezelf werkt, kan je bedrijf een geweldige sprong maken. 

Gezondheid: je gezondheid deint mee op deze geweldige maand. Je hebt veel energie. Let echter wel op je grenzen. 

Maagd 23 augustus t/m 22 september

Algemeen: reden om feest te vieren. Weet je nu niet waarom, dan word dat je weldra duidelijk. De augustusmaagden zijn natuurlijk jarig deze maand, maar doelen de sterren niet op 

Liefde: je wikt en je weegt. Probeer de balans in je relatie te houden. Je weet het: het is geven en nemen. Singles: je hebt deze maand de tijd om te zien wat je wilt. 

Werk: overvloed op je werk. Je plukt de vruchten van al je inzet en de toekomst lacht je tegemoet. Ben je op zoek naar een baan, dan is het nu de tijd om er al je energie op in te zetten 

Gezondheid: laat de sport maar even vieren, in september pak je het weer op. Daarnaast is de Maagd heel gevoelig zodat wanneer je je geestelijk niet goed voelt, je je fysiek ook niet goed voelt. Deze maand heb je energie genoeg. 

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Algemeen: de toekomst is wat versluierd in je idee. Misschien heb je het gevoel dat je niet weet welke kant je opgaat. Probeer zo positief mogelijk te blijven denken! 

Liefde: er zou een scheiding in de lucht kunnen hangen. Dat wil niet zeggen dat het daadwerkelijk gebeurd. Zijn er problemen in de relatie, overweeg dan een reisje alleen te maken. Singles: geniet van je vrijheid. 

Werk: Wanneer je problemen op je werk hebt, bereik je nu een overwinning. Het kan zijn dat je werkgeven een gedachte over je had, die niet klopt. Vergeet het en ga door. 

Gezondheid: er is wat innerlijke strijd, wat invloed heeft op je gezondheid. Probeer wat meer te accepteren dat alles gaat, zoals het gaat. 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Algemeen: belangrijk voor de schorpioen is deze maand financiën en kinderen. Je merkt vanzelf welke invloed bij jou past. Misschien wel allebei…. 

Liefde: zie geen spoken die er niet zijn. Wederzijds vertrouwen is heel belangrijk om een goede sfeer in de relatie te blijven behouden. Singles: er kan een oneerlijk persoon om je heen zijn. Vertrouw niet zomaar iedereen. 

Werk: er is stabiliteit in het werk. Eigenlijk is dat wel ok. Je investeert veel, neem daarom ook je rust deze maand, wanneer dat kan. 

Gezondheid: door een wat chaotische periode, weet je even niet waar je moet beginnen. Sporten? Welke voeding? Wat dacht je van: gewoon langzaamaan weer oppakken. Neem vooral je tijd! 

Boogschutter 22 november t/m 20 december

Algemeen: vooruitgang deze maand, op ieder gebied. Je voelt je goed, je hebt daadwerkelijk iets bereikt. 

Liefde: de relatie draait momenteel om de man in het gezin. Het betreft praktische kanten en dat kan je gerust aan hem overlaten. Geef je advies wanneer hij daarom vraagt. Singles: een nieuwe liefde kan te “praktisch” lijken, je verlangt naar wat meer romantiek. 

Werk: dat lijkt wat minder deze maand, terwijl de rest groei en bloeit. Bovendien lijkt het alsof je in gesprekken geen aansluiting vindt. Laat het allemaal maar wat gaan, deze maand. Volgende maand zijn er weer nieuwe kansen. 

Gezondheid: voer niet teveel discussies, maar zet je energie om in sport. 

Steenbok 21 december t/m 20 januari

Algemeen: je denkt teveel aan vroeger. Onthoud dat wat geweest is, is geweest. Ook kan je een vriend of vriendin uit je verleden ontmoeten. 

Liefde: er mogelijk een dip geweest in de relatie. Ik zeg: uithuilen en opnieuw beginnen. Laat je niet ontmoedigen en blaas je relatie nieuw leven in. Singles: vermoeidheid kan je uit je focus halen. 

Werk: recht op je doel af, daar ben je wel mee bezig. Alles wat met werk te maken heeft, is in beweging. Sommige steenbokken slaan een nieuwe richting in en dat is goed. 

Gezondheid: je hebt weinig puf. Doe daarom rustig aan en begin straks met een opbouwend programma. 

Waterman 21 januari t/m 18 februari

Algemeen: je bent besluitvaardig en daadkrachtig deze maand en de dingen vallen op hun plek. Het is een goede maand om alles te overdenken en nieuwe wegen in te slaan. 

Liefde: een belangrijke maand voor de relatie. Probeer zoveel mogelijk de balans terug te vinden en doe leuke dingen met elkaar. Singles: wees niet te kritisch tov een nieuwe liefde. 

Werk: ook in je werk een belangrijke maand. Tijd om meer naar buiten te treden, jezelf meer te laten zien. Een reis naar het buitenland zal je goeddoen. 

Gezondheid: omdat er veel in je leven in beweging is, is tijd voor rust ook noodzakelijk. Pak die dan ook. 

Vissen 19 februari t/m 19 maart

Algemeen: je bent strijdvaardig waar het nodig is. Wanneer je iets in je hoofd hebt, dan laat je dat niet meer los en dat zal vruchten afwerpen. 

Liefde: of je nu single bent of in de relatie, deze maand staat voor de vissen in het teken wat ik alleen maar stralend kan noemen. Geniet er van. 

Werk: er hangt een rustige sfeer en dat is fijn. Zaadjes zijn geplant en je wacht tot ze ontkiemen. Wees geduldig. 

Gezondheid: je hebt mogelijk wat begeleiding nodig in de vorm van de sportschool of een coach of diëtiste. Je weet zelf wat het beste voor je is. 

Ram 20 maart t/m 19 april

Algemeen: je kan een bericht krijgen wat je niet verwacht. Neem niet zomaar aan wat je verteld wordt, maar ga op je eigen oordeel af. 

Liefde: in de relatie kunnen wat onduidelijkheden zijn. Ga met de stroom mee, alles wordt vanzelf helder. Singles: een onzekere liefde die toch op kan bloeien. 

Werk: Je gaat knopen doorhakken, omdat je van bepaalde dingen meer dan genoeg hebt. Bewaar echter wel je kalmte en pak de dingen tactisch aan. 

Gezondheid: wees niet te nonchalant met je lichaam en geef het de aandacht die het verdient. 

Stier 20 april t/m 20 mei

Algemeen: weerzien met een oude vriend of vriendin doet je goed, Stier. Deze vriendschap kan weer opbloeien

Liefde: in de relatie gaat het om financiën en investeren. Kan met verbouwing in verband staan. Luister goed naar elkaars wensen en bespreek alles goed door.  Singles: een contact met iemand uit de financiële wereld kan hartverwarmend zijn. 

Werk: er kan een wat venijnige sfeer hangen in de werksfeer. Probeer je daarvan te distantiëren. Iemand probeert je onderuit te halen. Doe alsof je het niet in de gaten hebt, dat is het beste. 

Gezondheid: je hebt, ondanks dat je graag alleen bent, toch wat motivatie nodig bij het sporten. Zoek iemand die met je mee wilt gaan. 

Tweelingen 21 mei t/m 20 juni

Algemeen: er kunnen wat financiele verwikkelingen zijn. Maak je daarover geen zorgen, alles is al geregeld. 

Liefde: de liefde lijkt even gedoofd te zijn geweest, maar dat gaat nu weer vooruit. Geef elkaar aandacht. Singles: weerzien met een vriend of vriendin uit het verleden. 

Werk: daar kan je wakker van liggen. Tweelingen met problemen met de werkgever, kunnen voor nog meer moeilijkheden komen te staan. Tijd om naar iets nieuws op zoek te gaan. Er is nog zoveel mogelijk. Focus je niet op één werkgever. 

Gezondheid: je gezondheid is even wat minder geweest, maar gaat nu weer vooruit. Wandelen zal je goed doen. 

Kreeft 21 juni t/m 21 juli

Algemeen: ook de kreeft gaat beslissingen nemen en daarmee knopen doorhakken. Je hebt lang genoeg met een lading rondgelopen. Kies voor jezelf dit keer. 

Liefde: in de relatie is alles mooi en genieten staat hoog in het vaandel. Een ruzietje zal dat niet verknallen. Singles: een mooie maand om iemand tegen je komen die je dierbaar wordt. 

Werk: een rustige sfeer. Geniet daarvan en laat alles voor nu zoals het is. De boog hoeft niet altijd gespannen te staan. 

Gezondheid: sommige kreeften kunnen te maken hebben met een blessure of een ander lichamelijk ongemak. Loop er niet mee door en bezoek een arts of fysiotherapeut. 

Dat was ‘m weer. 

Liefs, Marion

Geef een reactie