Fenitas

Graag eet ik een bordje yoghurt met wat fruit, zaden, pitten en noem maar op! Maar soms is het leuk om de bowl eens een net wat ander kleurtje te geven! Of wat dacht je ervan als je je kleine een smoothie wil geven en deze net wat spectaculairder wil presenteren. Mijn dochter is gek op smoothies, maar er zijn dagen dat ik het er niet in krijg. Een blauw kleurtje doen dan vaak al wonderen en nee, dat hoeft niet per se troep te zijn.

De poeders van Fenitas zijn 100% vegan en 100% natuurlijk! Geen hyper kind dus nadat hij of zij blauwe kleurstof binnen gekregen heeft.

Zelf heb ik 4 soorten smaken, namelijk: Pink Pitaya, Butterfly Pea, Matcha en Blue Spirulina.

Om de yoghurt van Elif te pimpen ben ik eens met blauw en roze gaan spelen! En dat was een succes! De smaak van de yoghurt verandert niet, alleen de kleur! Altijd fijn met kleintjes die soms toch al kieskeurig zijn.

Super leuk toch! En het mooie, het hele bakje is vol enthousiasme leeg gegeten!

Inmiddels heb ik al wat meer dingen uitgeprobeerd, bijvoorbeeld een paarse smoothie maken of juist een roze prinsessen smoothie. Een blauwe pannenkoek was ook een enorme hit hier! Let er wel op dat je de pannenkoek dan langzaam bakt want boven de 70 graden houdt je niks meer van de kleur over!

Een echte aanrader om eens mee te experimenteren en niet ongezond dus! Ook wel eens fijn!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie