Sex life Netflix tip

Het kan soms heerlijk zijn om op een vrijdagavond uit te gaan, maar soms kan ik er ook zo van genieten om lekker op de bank te nestelen en een film of serie te kijken! Onlangs stuitte ik op de serie Sex life en boy dat is een fijne weg kijker!

Het verhaal gaat over een vrouw die in haar getrouwde leven en als moeder iets mist, namelijk haar oude wilde seksleven en met name de ex die daarin een grote rol speelde. Wanneer haar man haar dagboek leest en ontdekt wat voor herinneringen ze heeft aan haar ex ontrafeld zich een heuse rollercoaster! Eentje die heerlijk is om te zien, maar waar je echt nooit in verstrikt zou willen raken.

Naast dat het verhaal leuk in elkaar zit zijn de acteurs ook niet bepaald vervelend om naar te kijken. Oke onze hoofdrol speelster is qua lichaam iets wat onrealistisch voor iemand die net een baby gehad heeft, but she is hot! Net als haar mannelijke tegenspelers!! De acteurs Mike Vogel en Adam Demos zien er erg goed en afgetraind uit.

De serie is een typische Netflix serie, maar wel een hele fijne om naar te kijken. Chocolaatjes erbij en je relaxte vrijdagavond kan starten!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie