Weer reizen

Langzaam maar zeker begint het reizen weer op gang te komen en wordt reizen weer veiliger!

Afgelopen maandag vloog ik terug naar Doha en daar waar in april Schiphol nog zo goed als leeg was en het vliegtuig ook was het nu behoorlijk druk! Heerlijk weer, want zo komt ook dat vakantie gevoel weer een beetje terug! Het is natuurlijk (zeker met een kind) heerlijk als je kunt reizen en een vliegtuig half leeg is. Lekker veel ruimte is altijd fijn, maar het voelt ergens ook gek om dan in zo’n vliegtuig te stappen!

Een nadeel is nog steeds dat je voorafgaand aan je reis een PCR test moet doen en dat je de gehele vlucht je mondkapje op moet, maar buiten dat om is het reizen weer zoals vroeger. En ik moet zeggen dat alles op Schiphol heel voorspoedig verliep en dat we zo door de douane ect waren.

Binnenkort kom ik weer naar Nederland toe en ik ben benieuwd of er dan weer dingen veranderd zijn!

Zouden jullie nu al gaan reizen of wachten jullie alles liever nog even af?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie