Lotties Period Underwear

Al enkele maanden zag ik het merk Lotties voorbij komen en ik was gelijk geïntrigeerd. Want Lotties is een merk voor Period Underwear.

Waarom vraag je, je wellicht af? Nou Lotties wil een duurzaam alternatief zijn voor vrouwen tijdens de menstruatie maar ook comfortabel.

Want in ons leven gooien we natuurlijk heel veel wegwerp menstruatie producten weg en dat kan anders.

Lotties Period Underwear

Ik was zoals ik al zei heel geïntrigeerd door deze producten maar ik vond het ergens ook wel spannend. Want zou je doorlekken en hoe zou het aanvoelen?

Maar toen zag ik bij verschillende meiden online positieve reacties en wilde ik het ook graag proberen.

Mijn ervaring

Op de website van Lotties vind je verschillende soorten modellen zoals de cheeky, string en de high waist.

Dit vond ik zelf heel prettig om hierin te kunnen kiezen. Ik ging voor het string model voor overdag en de cheeky voor in de nacht.

De producten komen in een mooie verpakking en ieder product zit in een apart zakje waardoor je het goed kan opbergen. Aan ieder product hangen ook instructies hoe je het goed kan wassen.

Ik heb een nacht de cheeky gedragen en de string overdag. Ik ben zelf voor maat L gegaan omdat ik het niet fijn vind wanneer ondergoed strak zit. Voor de cheeky was dit wel een maatje te groot maar de string zat juist wel heel lekker in maat L.

Ik ben erg tevreden over Lotties ondergoed. De producten zijn van hoge kwaliteit en het zit erg lekker. Daarnaast voelt het helemaal niet vervelend om te dragen tijdens mijn menstruatie.

Persoonlijk heb ik geen heftige menstruatie dus dat is iets wat je zelf zou moeten uittesten maar ik vond het erg prettig en het wassen was ook super eenvoudig.

Mocht je een alternatief zoeken voor alle wegwerp producten dan is dit zeker het proberen waard. Bij Lotties kun je trouwens ook verschillende voordeel bundels kopen.

https://lottiesperiod.com

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie