De leukste sieraden doosjes

Met een eigen sieraden merk zul je ook wel begrijpen dat een mooi sieraden doosje een echte must is! Ik hou totaal niet van schreeuwerige dingen en neutrale kleuren trekken mij juist aan! Omdat ik onlangs op zoek was naar wat sieraden doosjes voor zowel thuis als mee op reis wil ik de leukste graag met jullie delen!

Allereerst de super mooie en handige opbergdoosjes van de Sissy Boy! Deze winkel is een van mijn favoriete winkels, dus begon mijn zoektocht al vrij snel hier. Momenteel hebben ze een prachtige collectie met vrij neutrale kleuren en dus ook hele mooie sieraden doosjes. De doosjes zijn in allerlei formaten en vormen verkrijgbaar, wat super handig kan zijn als je wat sieraden mee op reis wilt nemen. Zelf heb ik gekozen voor 2 rechthoekige doosjes waarvan een groot en eentje klein!

Zoals je ziet zijn ze voorzien van een rits en dus hoef je niet bang te zijn dat je sieraden eruit kunnen vallen en kunnen beschadigen. Daarnaast is de binnenkant voorzien van meerdere vakjes en raken je sieraden dus niet door de war! Ook wel fijn, want zeg nou eerlijk hoe irritant is het als je dat leuke kettinkje eerst nog helemaal uit de knoop moet halen! Ik ben er dus zeer tevreden mee!

Een ander sieraden doosje dat nog steeds op mijn verlanglijst staat zijn die van Rosa de Weerd. Zij is naar mijn mening zo’n talentvolle kunstenares en haar sieraden dozen zijn werkelijk juweeltjes! Eentje die een mooie tip voor mijn verjaardag zou zijn (nu hopen dat manlief deze blog leest 😉

Beelden afkomstig van Pinterest

Ik weet dat ik destijds mijn sieraden vaak gewoon op mijn nachtkastje neerlegde wat zo zonde is want daar worden ze niet mooier van! Dus een sieraden doos is geen overbodige luxe!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie