Wat een volume!

Ik weet nog goed een aantal jaren geleden dat ik bij de kapper zat en hij van alles in mijn haren spoot en riep “Meid, wat een volume!”. Mocht ook wel gezien het aantal producten wat hij gebruikt had. Maar tegelijkertijd besefte ik mij ook wel dat ik wat meer volume kon gebruiken in mijn haren en dus ging ik op zoek naar een product dat bij mij paste.

Inmiddels jaren verder nu, heb ik twee producten die echt mijn favoriet zijn en waar mijn haren mega veel volume van krijgen! Deze wil ik vandaag graag met jullie delen.

Als eerste de styling poeder van Balmain. Dit kleine flesje poeder kost 30 euro, wat op zich best prijzig is. Maar ik moet eerlijk zijn je doet er ook enorm lang mee, want je hebt maar weinig nodig voor een mooi effect. De poeder geeft een matte ondoorzichtige finish, wat erg fijn is want vele styling poeders laten een witte laag achter. Wat wel fijn is, is om alvorens het gebruik van de styling poeder wat haarolie in te doen. Anders voelen je haren best wel ruw! Wat overigens ook fijn is aan de Balmain styling poeder, is dat de volgende dag je haren nog steeds goed zitten!

Een andere styling poeder waar ik enorm blij mee ben is die van Maria Nila, deze heet power powder en doet zijn naam eer aan. Al eerder schreef ik dat ik via kapper Boyd kennis gemaakt had met de producten van Maria Nila en deze styling poeder is echt super! Wat wel met deze poeder zo is, deze is zo krachtig dat je de volgende dag echt je haren moet wassen. Precies wat Boyd mij al vertelde! Maar wanneer je een feestje hebt en je haren echt graag volume wilt geven of wilt fixeren zonder die hele laklaag in je haren dan zit je met deze poeder goed.

Deze twee producten werken voor mij erg goed en omdat de power poeder van Maria Nila het “sterkst” is gebruik ik deze met name bij speciale gelegenheden of als ik weet dat ik de volgende dag mijn haren moet wassen!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie