Overnachten aan Lago Maggiore

Laatst ben ik voor een mini break en bruiloft in Italië geweest! Omdat wij met de auto gingen was het wel zo slim om een tussenstop in te plannen omdat we behoorlijk wat kilometers moesten rijden.

Toen bedacht ik me dat ik nog nooit bij het Lago Maggiore was geweest en dat me dat heel tof leek! Daarnaast had het voor de tussenstop een perfecte ligging.

Dus toen begon de zoektocht naar een leuk hotel en die zijn er enorm veel rondom het Lago Maggiore. Maar als je er dan toch naar toe gaat wil je het liefste wel uitzicht op het prachtige meer.

Residence Hotel Antico Verbano

Na wat zoeken kwamen wij uit bij Hotel Antico Verbano in het plaatsje Meina.

Dit hotel had een hele goede verhouding van een geweldige beoordeling, prijs en ligging.

De kamers zagen er niet extreem luxe of weldadig uit maar dat hoefde voor ons ook niet. Als het maar schoon is en een geweldige ligging heeft.

Mijn ervaring

Wat was dit een prachtige plek en super hotel! Ik begrijp die goede score heel goed en daar sluit ik me volledig bij aan.

Wanneer je vanuit de snelweg richting het hotel gaat dan kom je al langs een hele mooie weg die langs het meer loopt. En dat is al een hele ervaring op zichzelf.

Vervolgens kom je aan bij het mooie pand van Hotel Antico Verbano in traditionele stijl en met een roze achtige kleur.

Dit hotel ligt dus direct aan het water en de meeste kamers hebben uitzicht op het meer (hiervoor kun je ook specifiek kiezen bij het boeken).

Daarnaast heeft het een prachtig zwembad aan het meer en een mooie tuin waar je heerlijk kunt relaxen.

Wij zijn lekker het meer in gedoken en hebben vervolgens met het prachtige uitzicht in de tuin cocktails gedronken en gegeten!

Wanneer je dus op zoek bent naar een hotel met de perfecte ligging aan het meer en vriendelijk personeel is dit een echte aanrader. Ook zeker voor meerdere nachten.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie