Mijn huisje getekend

Eerder kon je al kennis maken met Lianne, de vrouw achter “mijn huisje getekend” maar vandaag willen wij jullie graag nog wat meer laten zien over wat zij te bieden heeft.

Je thuis is enorm belangrijk en er liggen vaak veel herinneringen, mooie maar ook minder mooie. Een huis kan ook een bepaald gevoel opbrengen. Zo denk ik nog wel eens terug aan mijn ouderlijk huis en hoe fijn ik mij daar gevoeld heb, maar ook het huis waar we ons minder prettig voelde. Zeker nu ik in Qatar woon denk ik met regelmaat terug aan ons appartement in Amsterdam, waar ik en mijn man voor het eerst gingen samenwonen. Deze woning zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Hoe tof is het dan als je hier een echt aandenken aan hebt! 

Bij Mijn huisje getekend laat je dus de voorkant van jouw huis natekenen tot in detail! Deze krijg je vervolgens ingelijst thuis gestuurd en kun je een mooi plekje geven.

Een super leuk cadeau voor jezelf, maar ook om bijvoorbeeld aan je ouders te geven. Of wat dacht je ervan als je grootouders afscheid moeten nemen van hun huis waar ze jaren met plezier gewoond hebben en ineens weg moeten bijvoorbeeld wegens ouderdom. Dan is een tekening van jou huis natuurlijk een super mooi aandenken.

Wanneer je jouw huisje getekend wilt hebben kun je een mail naar Lianne sturen. Zij zorgt er vervolgens voor dat ze zoveel mogelijk informatie krijgt uit foto’s en gaat aan de slag voor jou! Wat zo leuk is aan Mijn huisje getekend is dat de tekeningen met de hand gemaakt worden en dus niet via een programma op de computer. Het is dus echt speciaal en met liefde en aandacht gemaakt.

Als je kijkt op het Instagram account van Mijn huisje getekend zie je wat zij allemaal al gemaakt heeft en hoe mooi de tekeningen eruit zien!

Ben je nou nieuwsgierig geworden neem dan snel een kijkje op haar Instagram account!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie