Minder suiker

Ja het is eindelijk zo ver. Ik moet er van mezelf aan geloven om te minderen in mijn suikerinname want het loopt de spuigaten uit en zoals we allemaal wel weten is suiker ook echt heel slecht voor je.

Ik ben persoonlijk een enorme zoetekauw en ik ben echt chocolade verslaafd!

Laatst ben ik dus gaan letten op wat ik allemaal eet waar suiker in zit. En dat is echt een heleboel Denk aan brood beleg, fruit, sauzen, drankjes en lekkere dingen.

Daarom ga ik er nu bewust op letten en ook bewust andere keuzes maken. Niet om af te vallen maar wel voor mijn gezondheid.

Zo laat ik het zoete broodbeleg nu vaker staan en probeer ik zo min mogelijk frisdrank te drinken en bijvoorbeeld sauzen bij het avond eten weg te laten.

Hier ben ik nu nog maar enkele dagen mee bezig maar ik merk nu al dat mijn lichaam zo in de middag en in de avond ontzettende sugar cravings krijgt en dat is nog een extra bevestiging dat het simpelweg minder moet.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie