Cent pur Cent La Palette 2.0

Eindelijk het uitgaansleven is weer open! Drankjes doen, dansjes doen wat hebben we daar lang op moeten wachten! En bij zulke gelegenheden vind ik het altijd erg leuk om mijzelf net even wat extra op te maken.
Een mooie basis op mijn gezicht, maar ook mogen mijn ogen er dan even echt uitspringen!!

Met het oogschaduw pallet van Cent Pur Cent kun je enorm toffe looks maken!
Het pallet bestaat uit 12 glitter/metallic kleuren die zeer mooi bij elkaar passen, maar ook los van elkaar een toffe look kunnen creëren.


Zelf hou ik ervan om de aanzet van mijn ogen wat lichter op te maken zodat je een wat opener blik krijgt. Hier zijn met name de goud en rosé tinten echt perfect voor! Soms gebruik ik dan een wat donkerdere kleur bij het uiteinde van mijn ogen en daar zijn de kleuren “Sienna, Lucide & Antique gold” echt perfect voor. Wil je voor een avondje uit je ogen wat heftiger aanzetten dan is een paarse tint als de “Inspire” heel erg mooi! Op een gewone werkdag gebruik ik vaak alleen een lichte tint en zet ik alleen de binnenkant van mijn ogen aan, verder niks.


In het oogschaduw pallet zitten ook de wat fellere kleuren zoals paars, groen en blauw waar je echt de kleur van je ogen mee kunt accentueren en een gave ‘90 geïnspireerde look mee kunt maken. Zo gebruikte ik voor een feestje onlangs de “Gris Blue” kleur en deze was echt perfect om die typische ’90s look te krijgen!

Hier duidelijk een before en After, mijn ogen stralen dankzij de mooie kleur van La Palette 2.0


Wat een leuke extra aan dit pallet is, is dat wanneer je de kleuren nat maakt je een hele mooie wet/ metallic look kunt creëren. Op de volgende foto heb ik de kleur “Gris Blue” gebruikt en je ziet hier heel duidelijk het verschil tussen de normale kleur en wanneer je hem nat maakt! De kleur wordt veel intensiever en krijgt een opvallendere uitstraling! Zeker voor een feestje erg tof! Een andere leuke tip wanneer je de kleur nat maakt; gebruik hem als eyeliner! Simpel, snel klaar en toch erg mooi!

Wat ook zo fijn is aan deze oogschaduw kleuren is dat ze mooi blijven zitten en niet echt bijgewerkt hoeven te worden gedurende de dag/avond. En wil je het na de stap avondje er weer af halen, dan is dat ook zo gedaan zonder al te veel boenen!
Een super mooi pallet dus waar je veel verschillende looks mee kunt creëren!

Veel liefs,Bibi

Geef een reactie