Naïf hair lotion spray voor kids

Mijn dochter heeft de meest mooie krullen op haar hoofdje en ik vind het prachtig, maar het kammen kan soms echt een drama zijn! Elke keer was het een drama om haar haren te borstelen. Totdat ik detangler spray ben gaan gebruiken, een uitkomst voor kindjes met krullen!

Sowieso borstel ik alleen haar haren wanneer ze nat zijn, want anders is er bijna niet door te komen. Dus of zodra ze uit badje komt of ik spray ze nat met de detangler spray en dan ze dan gelukkig uit de klit krijgen zonder dat het een pluizenbol wordt!

Persoonlijk vindt ik de spray van Naïf erg fijn! Deze ruikt niet alleen lekker, hij zorgt er ook erg voor dat haar haren door kambaar zijn.

Deze lotion spray is zacht voor haar haren, ruikt lekker en doet zijn werk! Onze drama haarborstel momenten verdwijnen als we deze lotion gebruiken.

Ik heb inmiddels al meer sprays gebruikt en dit blijft toch onze favoriet!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie