Horoscoop juli

Algemene tendens maand juli

Algemeen: stroef

Liefde: aanbiedingen

Werk: verleden beinvloed heden

Gezondheid: vooral met de stroom meegaan

Kreeft 22-7 t/m 22-8

Algemeen: je ziet niet helemaal waar het naartoe gaat. Misschien heb je teveel aan je hoofd momenteel. Dan is het niet gunstig om beslissingen te nemen. Laat alles maar wat gaan voor nu, in augustus nieuwe kansen. 

Liefde: als je in een relatie zit, dan is er veel positiefs. Goede gesprekken en tevredenheid. Het kan echter ook knallen, maar laat dat de mooie tijden niet bederven. Hou je wat meer in. Singles: prachtige kansen, prachtige ontmoetingen. 

Werk: als je voor jezelf werkt, is het nu de tijd om naar buiten te treden. Ben je in loondienst, dan kan er overplaatsing zijn of dat je in een soort buitendienst terecht komt. 

Leeuw 22-7 t/m 22-8

Gezondheid: doe waar je je goed bij voelt, voor de kreeft is dat met name buitensport. 

Algemeen: je bent een echte doorzetten, Leeuw. Je vindt ook dat je sterk moet zijn. Overdrijf daar niet in. 

Liefde: pas op dat je niet gelijk er uit gooit, wat er jou niet zint. Probeer het anders te formuleren en blijf rustig. Singles: wees niet “too much”

Werk: pas op dat je je niet meer inzet, dan waar je voor betaald wordt. Het is eenvoudig om werk doorgeschoven te krijgen, omdat je zo’n harde werker bent. Let op je grens. 

Gezondheid: rugklachten kunnen opspelen. Neem je rust, maar zorg er voor dat je ook blijft bewegen, zij het een tandje lager. 

Maagd 23-8 t/m 22-9

Algemeen: best een belangrijke maand voor de maagd. In ieder geval neem je beslissingen voor jezelf. Jijzelf staat deze maand voorop, maagd, vergeet dat niet. 

Liefde: in  de relatie wordt door veel maagden naar de balans gezocht. Singles: een ontmoeting met iemand die of een uniform draagt, of bij een overheidsinstantie werkt, kan heel mooi uitpakken. 

Werk: je kan het gevoel hebben vast te zitten. Bevrijd je van wat “moet” door na te gaan of het niet iets is, want je kan laten vallen. 

Gezondheid: gebruik je intuitie, maagd. Je weet precies wat goed voor je is. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen: misschien ben je teveel op jezelf gericht. Probeer je aandacht naar buiten te brengen. Vermijd het om je eigen problemen met anderen te bespreken. Het is duidelijk even tijd voor de ander. 

Liefde: probeer gesprekken in de relatie over financiën te vermijden. Probeer het te laten rusten en vertrouwen te hebben dat het goed komt, want dat doet het. Singles: geen goede maand om iemand te ontmoeten, of het loop in vele gevallen op niets uit. 

Werk: een goed gesprek kan wonderen doen. 

Gezondheid: vaar eens een geheel andere koers. Ga meer naar buiten en drink meer water. 

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Algemeen: een vruchtbare maand, Schorpioen. Daar waar de maand juni wat minder was, is de maand juli een maand die veel beter aanvoelt. 

Liefde: er kan wat ontmoediging en vermoeidheid spelen. Verwacht niet teveel van de partner, het komt wel weer. Singles: blijf naar buiten gaan en zit niet teveel op je geld. 

Werk: afsluiten van een periode en een nieuw begin. 

Gezondheid: je bent waarschijnlijk meer aan het denken dat je iets moet gaan doen, dan dat je het ook werkelijk doet. Het is goed om af en toe de touwtjes te laten vieren, het komt vanzelf wel weer. 

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Algemeen: heb meer vertrouwen in jezelf. Ben je niet wat te negatief ten opzicht van jezelf? Kom op, je kunt veel meer dan je denkt! 

Liefde: veel vrolijkheid en gezelligheid binnen de relatie, maar ook het gezellig maken van het huis kan een rol spelen. 

Werk: kijk niet achteruit, maar vooruit. Laat dingen uit het verleden het heden niet overschaduwen. 

Gezondheid: je beseft dat je meer moet doen om meer energie te krijgen. Je weet waarschijnlijk al waar het naartoe gaat, nu het nog doen. 

Steenbok 21-12 t/m 20-1

Algemeen: deze maand zou je de dingen wat te zwaar in kunnen zien. Neem de dingen wat luchtiger. Dat mag best. 

Liefde: je kan wat twijfels binnen je relatie tegenkomen. Het is voor de Steenbok niet de maand om beslissingen te nemen. Doe het rustig aan. Singles: zorg er voor dat je niet weer in één van je valkuilen terecht komt. 

Werk: op het werk gaat het in de grote lijnen prima, een promotie is mogelijk. Voor de zelfstandigen kan een nieuwe samenwerking van start gaan. 

Gezondheid: breng meer regelmaat aan in je leven en neem rust. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen:  je kan het gevoel hebben dat je vast zit deze maand. Dat is alleen in je gedachten. Maak een fikse wandeling en maak je hoofd eens leeg door te mediteren. 

Liefde: een goed gesprek kan de lucht klaren. Maak het gezellig. Singles: je kan iemand ontmoeten die geheel op jouw lijn zit. 

Werk: je krijgt iets moois aangereikt. Praktisch en financieel, het zit allemaal goed. Wanneer je situatie niet al te rooskleurig is, dan mag je deze maand verandering verwachten. 

Gezondheid: besteed eens wat meer geld aan je gezondheid, in plaats van alles op te sparen. Bedenk dat je lichaam het belangrijkste is wat je hebt. Een goede investering dus. 

Vissen 19-2 t/m 19-3

Algemeen: je kan geestelijk moe zijn en echt een blèh-gevoel hebben. Trek je gewoon even terug of ga eens een keer ergens alleen naartoe. Het zal je goed doen. 

Liefde: in de relatie kan het vrij rustig zijn deze maand. Geniet er van. Singles: een ontmoeting met iemand met een gevoelig karakter kan groeien. 

Werk: je hebt anderen dikwijls geholpen. Je hebt ook meer geinvesteerd dan dat je werkelijk hoefde. Het is nu tijd om te ontvangen. Wat je geeft, krijg je drie keer terug, onthoud dat maar. 

Gezondheid: deze maand heb je voldoende energie. Ga er op uit met mensen die je dierbaar zijn. 

Ram 20-3 t/m 19-4

Algemeen: bovenin de tendens voor deze maand staat “stroef”. Dit geldt in het bijzonder voor de ram. Het lijkt misschien zwaar, maar je bereikt uiteindelijk wel je doel, dus zet door. 

Liefde: gesprekken kunnen op niets uitlopen. Er lijkt wat onbegrip voor elkaar te zijn. Niet de goede maand voor intensieve gesprekken, dus hou het luchtig en schuif de belangrijke dingen voorlopig door. Singles: geen goede maand om iemand serieus te ontmoeten óf diegene is te zwaar op de hand. 

Werk: grote veranderingen, Ram. Ze kunnen door jou zelf teweeg gebracht worden, of ze kunnen vanuit je werkgever komen. Werk je voor jezelf: dan zal je zelf veranderingen aanbrengen in hetgeen je doet. 

Gezondheid: meer bewegen, Ram, maar let ook op je voeding. 

Stier 20-4 t/m 20-5

Algemeen: je doorziet een ander in no-time, Stier. Daar waar anderen euforisch over iemand zijn, heb jij diegene al in je zak zitten. Wind je er niet over op, maar wees blij met deze sterke mensenkennis. 

Liefde: je bent geneigd om de dingen te laten voor de lieve vrede. Maar áls je boos wordt, dan ben je ook boos! Probeer toch eerder de dingen aan te geven. Singles: het zou wel eens kunnen zijn dat je je deze maand heel prettig voelt zonder relatie. Doe er je voordeel mee. 

Werk: je kunt er niet geheel lekker inzitten. Ook kan het zijn dat je teveel werk toegeschoven krijgt. Ook hier is het tijd om je mond open te doen en voor jezelf op te komen. 

Gezondheid: zwemmen en wandelingen langs water, daar zal je van opknappen. 

Tweelingen 21-5 t/m 20-6

Algemeen: de dingen kunnen wat langer duren. Je hebt echter niet bijster veel geduld deze maand. Zie het zo: soms hebben de dingen gewoon meer tijd nodig en is uiteindelijk het resultaat er wel naar. 

Liefde: in de relatie kan er bezorgdheid zijn om een derde. Het kan een kind maar ook een ouder zijn en misschien één van jullie twee. Neem rust en heb vertrouwen. Singles: mooie kans op een ontmoeting als je graag een relatie wilt. 

Werk: traag. Ook hierin zou je graag veranderingen willen. Misschien is het tijd om zelf initiatief te nemen. Er is nog zoveel meer. 

Gezondheid: vooruitgang in de gezondheid. Overdrijf niet teveel.

Marion

Geef een reactie