Lang, langer, langst

Ken je dat moment dat je eindelijk dat enorme lange haar hebt en gaat twijfelen of je het niet gewoon radicaal kort moet knippen? Eens in de zoveel tijd heb ik die behoefte, maar toch doe ik het niet.

Ik was inmiddels al ruim een jaar niet naar de kapper gegaan en vond het nu ik in Nederland was dus hoogtijd!

Lotte haar lievelingskapper zit in Amsterdam west en omdat ik altijd vind dat zij erg goed geknipt wordt wilde ik er ook heen! Op naar Boyd hairstyling.

Zoals je kunt zien is mijn haar enorm lang hier, maar ook erg droog en beschadigd! Maar ja wat wil je, zon, zee en strand vrijwel dagelijks dat laat zijn sporen wel na!

Vanaf moment één is het gezellig bij Boyd! Hij kletst gezellig mee en laat je volledig op je gemak voelen! Niks is vervelender dan bij de kapper zitten en dat er stiltes vallen!

Nadat mijn haren fijn gewassen zijn begint het knippen! Ik vertel dat ik het zo lang mogelijk wil houden, maar dat er ook wat volume in mag! Ik moet eerlijk bekennen dat ik even twijfel, zal ik dan voor kort gaan? Maar nee laat ik het toch maar lang houden!! Prima dat wordt geregeld! Na een gezellige knipbeurt en fijne styling van mijn haren zien ze er eindelijk weer gezond en mooi uit!!

Het eind resultaat!!

Ik ben erg blij met de manier waarop hij naar mijn wensen geluisterd heeft en hoe mijn haren nu zitten! Wat ik ook fijn vond is dat hij laat ziet waarom bijvoorbeeld een pony niet bij mij zou passen of wat het zou doen als ik mijn haren licht kleur! Hij denkt echt mee!

Ook nu na zo’n twee weken zit mijn haar echt goed! Het ziet er weer mooi uit en ik draag het nu ook liever los!

Toch nog maar even geen kort kapsel! Wie weet ooit in de toekomst!! En ben je op zoek naar een goede kapper en iemand bij wie het ook gezellig is raad ik je aan naar Boyd te gaan!

https://www.boydhairstyling.nl/

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie